Cafe Swiss’ten - Gurme Brunch

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cafe Swiss’ten - Gurme Brunch

Türk ve Dünya mutfağının vazgeçilmezleri Cafe Swiss’te her Pazar lezzet tutkunlarını bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 18, 2012

Birbirinden lezzetli tatlar bu “Brunch”da buluşuyor. İstanbul’un en zengin Brunch’ını sunan Cafe Swiss, bu sezon benzersiz bir lezzet yolculuğu vaad ediyor.

Asya’nın suşi, maki, pekin ördeği gibi tatları; İtalya’dan en iyi risotto ve makarna çeşitleri; enfes meze ve tapaslar, birbirinden leziz marine balıklar, fırın mamulleri ve omletler, Akdeniz’in taptaze yeşillikleri ile salatalar, sürprizlerle dolu sufle ve yahni köşesi… Ve tabi şef Mathias Gautron’un dayanılmaz tatlıları…

Pazar sabahları geç uyanmayı sevenler, 12.00 ile 15.00 saatleri arasında Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’un executive şefi Philippe Bischoff’un hazırladığı “Gurme Brunch”ın tadına doyamayacaklar… Dünya mutfaklarının seçkin lezzetleri eşsiz Swissôtel klasikleri ile buluşuyor. Canlı müzik ve lüks şampanya dokunuşlarıyla zenginleştirilen Brunch gerçek bir lezzet deneyimi sunuyor. Ayrıca minik lezzet tutkunlarını unutmayan şef; onlar için çok özel bir büfe hazırladı.

Türk ve Dünya mutfağının vazgeçilmezleri Cafe Swiss’te her Pazar lezzet tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT