Caffe Nero Mahalledeki En İyi Kahveci

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero Mahalledeki En İyi Kahveci

Caffè Nero americano ve cappuccino’suyla, bağımsız tüketici seçimlerinden oluşan Which? dergisi tarafından en lezzetli kahveci seçildi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2013

Caffè Nero americano ve cappuccino’suyla, bağımsız tüketici seçimlerinden oluşan Which? dergisi tarafından en lezzetli kahveci seçildi. Kahve eksperi Giles Hilton’un yaptığı değerlendirme, aynı cadde üzerindeki beş kahve zincirini kapsadı.

Milano'da değilseniz en iyi kahveci unvanına sahip Caffè Nero, bunu bir defa da İngiltere’de tescilledi. Bağımsız tüketici seçimlerinin yayınlandığı Which? dergisi, aynı lokasyonda bulunan beş kahve zinciri arasında yaptığı araştırmayla Caffè Nero’yu, americano ve cappuccino’suyla en lezzetli kahveci seçti. Seçim, kahve tadımı konusunda 30 yılın üzerinde deneyime sahip olan kahve eksperi Giles Hilton tarafından yapıldı.

Yapılan değerlendirme dergide şu şekilde yer aldı: “Tipik bir cadde, genellikle en iyi içeceği servis etmek için en son teknoloji ve teknikleri kullanan, birbirine rakip çok sayıda kahve zinciri içerir. Bu nedenle bir kahve denemek için durmak istediğinizde, uzmanımızın yaptığı lezzet testi işinizi biraz daha kolaylaştıracak - Caffè Nero’ya gidin.”

Kahve eksperi Hilton, Caffè Nero’nun americano’suna 10 üzerinden 9 verirken; kahvenin yoğunluğundan ve derinliğinden de övgüyle bahsetti. Hilton, Caffè Nero’nun americano’sunun tattığı kahveler arasında kahve çekirdeklerinin orijinini belirleyebildiği tek kahve olduğunu söyledi. Cappuccino ise Giles Hilton’dan 8 aldı. Hilton capuccino’yu “Kahvenin tadı gerçekten doğrudan hissediliyor. Caffè Nero’nun standart olarak iki shot espresso ile servis ettiği kahvede yoğun tattan hoşlanmıyorsanız tek shot ile de deneyebilirsiniz” şeklinde yorumladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT