Caffe Nero’dan Zengin Kahvaltılık Lezzetler

Caffe Nero’dan Zengin Kahvaltılık Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero’dan Zengin Kahvaltılık Lezzetler

İşkule şubesinde sabahları yeni ve taze pişirilerek hazırlanan kruvasan çeşitleri yakında başka mağazalarda da yerini alacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 23, 2016

Yoğun bir güne Caffè Nero’nun muhteşem lezzetleriyle yapacağınız bir kahvaltıyla başlamaya ne dersiniz? Caffè Nero’nun menüsündeki simit, panini ve sandviçler İtalyan kahveleri eşliğinde sabahınıza tat katıyor.

Menüsünde kaliteli İtalyan kahvesinin yanı sıra Akdeniz mutfağından sağlıklı lezzetlere de yer veren Caffè Nero, güne keyifli bir kahvaltıyla başlamanız için size enfes öneriler sunuyor. Caffè Nero’nun en güzel ekmekler ve en kaliteli taze malzemelerle hazırlanan simit, panini ve sandviçlerini İtalyan kahveleri eşliğinde tadarak sabahınıza lezzet katabilirsiniz.

Caffè Nero’nun simit sandviçi arasındaki beyaz peynir ve zeytin ezmesiyle geleneksel lezzetlerden vazgeçemeyenlerin seveceği bir tat. Küçük ama leziz bir atıştırmalık isteyenler çavdarlı mini hindi füme sandviçi deneyebilir. Zeytinin ve peynirin muhteşem birlikteliğini sunan kahvaltılık fit panini, damak tadından ödün vermeden formunu korumak isteyenler için ideal bir seçim. Kepekli panino kepek ekmeğiyle hazırlanan peynirli sandviç ise domatesi ve maruluyla taptaze bir lezzet arayanların favorisi olmaya aday. Caffè Nero ailesinin yeni üyesi emmantel kepekli sandviç de her sabah aynı tatları tüketmekten sıkılanlar için ideal. Caffè Nero’da bütün kahvaltılık ürünler istediğiniz takdirde baristalar tarafından ısıtılarak da servis edilebiliyor.

Ayrıca Caffè Nero’nun kruvasan sevenlere de bir sürprizi var. İşkule şubesinde sabahları yeni ve taze pişirilerek hazırlanan kruvasan çeşitleri yakında başka mağazalarda da yerini alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT