Caffe Nero’nun Glutensiz Ürünleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero’nun Glutensiz Ürünleri

Glutensiz ürünlerini geliştirmeye devam edecek olan Caffè Nero, yapacağı yeniliklerle kahve tutkunlarının karşısına çıkmaya devam edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 10, 2013

“Milano’nun batısındaki en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, çölyak hastaları için glutensiz lezzetler üretmeye başladı. Caramelatte, Chai Latte, Caffè Latte ve Limonlu Muffin, glutensiz içerikleriyle tam bir keyif yaşatıyor.

Glutensiz ürünlerini geliştirmeye devam edecek olan Caffè Nero, yapacağı yeniliklerle kahve tutkunlarının karşısına çıkmaya devam edecek.

“Milano’nun batısındaki en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, glutensiz ürünleriyle artık herkesin damak tadına hitap ediyor. Caffè Nero’nun klasikleşmiş ürünleri, gluten içermeden hazırlanarak çölyak hastalarının beğenisine sunuluyor.

Caffè Nero’nun glutensiz içeriğe sahip ürünlerinin başında Caramelatte geliyor. Karamel tadının espressoyla bir araya gelmesinden oluşan Caramelatte keyfini, artık çölyak hastaları da yaşayabilecek. Bunun yanında kahve severlerin vazgeçilmezi Caffè Latte ve tarçın severlerin favorisi Chai Latte de artık glutensiz olarak hazırlanabiliyor. Yiyecekler arasında ise özel geliştirilen Limonlu Muffin çölyak hastaları için glutensiz un kullanılarak sunuluyor.

Reçeteleri değerlendirmeye devam eden Caffè Nero, glutensiz tatlarına yenilerini eklemeyi ve çölyak hastalarını lezzet ile buluşturmayı sürdürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT