Caffè Nero’nun Özel Lezzetlerini Keşfetme Zamanı

Caffè Nero’nun Özel Lezzetlerini Keşfetme Zamanı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffè Nero’nun Özel Lezzetlerini Keşfetme Zamanı

Caffè Nero, yılbaşını misafirlerini mutlu edecek lezzetlerle karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2017

Caffè Nero, yılbaşını misafirlerini mutlu edecek lezzetlerle karşılıyor. Yeni lezzet tutkunlarını Salted Caramel Latte ve Brownie Latte ile ağırlayacak olan Caffè Nero, Balkabaklı Cheesecake, Zencefilli & Portakallı Muffin, Keçi Peynirli & Pancarlı Panini, Caramel Toffee Cake ve Mr. Giovanni Cookie ile de yeni yıla lezzetli bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor.

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, 2018’i muhteşem lezzetlerle karşılıyor! Caffè Nero, latte severlere tatlı ile tuzlunun mükemmel uyumunu yansıtan yepyeni Salted Caramel Latte ve yumuşak dokusuyla büyüleyen brownie parçalarının süslediği Brownie Latte ile yeni yıl coşkusunu yaşatacak. Hem damaklarda bırakacağı lezzeti hem de görüntüsü ile etkileyecek latte’lere, Beatles album kapağını da tasarlamış olan ünlü İngiliz illüstratör Peter Blake’in kızı Rose Blake’in tasarladığı neşeli bardaklar eşlik ediyor.

Üstelik Caffè Nero’nun yeni yıla özel lezzetleri Salted Caramel Latte ve Brownie Latte ile de sınırlı kalmıyor. Caffè Nero misafirleri, Balkabaklı Cheesecake, Zencefilli & Portakallı Muffin, Caramel Toffee Cake, Mr. Giovanni Cookie ve Keçi Peynirli & Pancarlı Panini ile yılbaşının tadını ikiye katlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT