Caffè Nero’nun Yeni Yıla Özel Lezzetlerini Keşfedin

Caffè Nero’nun Yeni Yıla Özel Lezzetlerini Keşfedin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffè Nero’nun Yeni Yıla Özel Lezzetlerini Keşfedin

Caffè Nero, yeni yıla girerken sizi birbirinden özel lezzetlerle tanışmaya davet ediyor. Fındık ve karameli buluşturan Toffee Caramel Latte, nane ile çikolatanın uyumunu fincanınıza taşıyan Chocolate Mint’in yanı sıra Berry Cake ve Brie Panini de Caffè Nero’da sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2016

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, yeni yılı yepyeni lezzetlerle karşılıyor. Caffè Nero’nun kahve tutkunları için fındık-karamel ile çikolata-nanenin muhteşem uyumunu damaklara taşıyan iki farklı sürprizi var: Toffee Caramel Latte ve Chocolate Mint. Karamelize edilmiş fındık aromalı latte’nin krema ve toffee parçalarıyla buluştuğu Toffee Caramel Latte, lezzetiyle adeta alışkanlık yapıyor. Chocolate Mint ise naneli çikolata aromalı kahvenin üzerindeki çikolatalı kreması ve taze naneyle baştan çıkarıyor.

Caffè Nero’nun yeni lezzetleri kahveyle bitmiyor. Çikolatalı tutkunlarının aklını başından alacak Berry Cake ve Brie Panini de Caffè Nero’da sizleri bekliyor. Çikolata ve frambuazlı Berry Cake, kahvenin yanına çok yakışıyor. Taptaze ve daha çıtır panini ekmeği içine füme hindi, ünlü Fransız Brie peyniri ve kapya biberle hazırlanan Brie Panini’nin tadına da doyum olmuyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT