Cakes&Bakes’te Her Şey Aşk Tadında

Cakes&Bakes’te Her Şey Aşk Tadında

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cakes&Bakes’te Her Şey Aşk Tadında

Cakes&Bakes, Sevgililer Günü’nde aşkına tat katmak isteyenler için kalp temalı özel kekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 26, 2016

BTA’nın sevilen markalarından Cakes&Bakes, 14 Şubat’ı sevgi ve aşkla dolu çok özel tatlarla kutluyor. Minik kırmızı şekerlemeler ve kalple süslenmiş üzeri beyaz kremalı cupcake ve arası çilekli kremayla kaplı, kalp şeklinde çikolatalı kekler Sevgililer Günü’nü eşsiz lezzetlerle taçlandırmak isteyenleri bekliyor.

Cakes&Bakes, Sevgililer Günü’nde aşkına tat katmak isteyenler için kalp temalı özel kekler sunuyor. Cakes&Bakes şeflerinin 14 Şubat’a özel hazırladığı cupcake ve çikolatalı ıslak kek hem göze hem damağa hitap ediyor. Üzerindeki beyaz kreması, minik kırmızı şekerlemeler ve kalple süslenmiş red velvet cupcake ile sevgilinizin kalbine giden yolu bir kez daha fethedebilirsiniz. Arası çilekli kremayla kaplanmış, kalp şekildeki çikolatalı ıslak kek ise tam da çikolata tutkunu çiftlerin seveceği türden bir tat, mutlaka deneyin.

Cakes&Bakes Türkiye’de İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar bölümünde, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, UNIQ İstanbul içinde yer alan Foods in the Woods, Yenikapı ve Bostancı İDO iskeleleri, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında sefer yapan hızlı feribotlarda misafirlerini bekliyor. Cakes&Bakes, yurt dışında Tunus Makedonya, Salalah ve Medine’de hizmet veriyor.

SevgililerGünü2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT