Cakes&Bakes’ten Ramazan’a Özel Lezzet Hurmalı Cheesecake

Cakes&Bakes’ten Ramazan’a Özel Lezzet Hurmalı Cheesecake

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cakes&Bakes’ten Ramazan’a Özel Lezzet Hurmalı Cheesecake

Sıcacık kahveleri ve farklı lezzetleriyle keyifli molaların adresi Cakes&Bakes, Ramazan ayı için çok özel bir lezzet sunuyor: Hurmalı cheesecake

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 8, 2016

BTA’nın sevilen markalarından Cakes&Bakes, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi hurmayı cheesecake ile buluşturdu. Hem hafif hem lezzetli bu pastayı Ramazan ayı boyunca tüm Cakes&Bakes’lerde tadabilir, cheesecake’in bambaşka bir halini keşfedebilirsiniz.

Sıcacık kahveleri ve farklı lezzetleriyle keyifli molaların adresi Cakes&Bakes, Ramazan ayı için çok özel bir lezzet sunuyor: Hurmalı cheesecake… Cakes&Bakes şeflerinin maharetli ellerinden çıkan ve Ramazan’ın olmazsa olmazı hurmayı cheesecake ile buluşturan bu lezzet, iftar sonrası çay saatlerine keyif katıyor. Hurmalı cheesecake’i Ramazan ayı boyunca tüm Cakes&Bakes’lerde tadabilirsiniz.

Cakes&Bakes Türkiye’de İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar bölümünde, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, UNIQ İstanbul içinde yer alan Foods in the Woods, Yenikapı ve Bostancı İDO iskeleleri, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında sefer yapan hızlı feribotlarda, İstanbul Fenerbahçe ve Bostancı BP benzin istasyonlarında misafirlerini bekliyor. Cakes&Bakes, yurt dışında Tunus Makedonya, Salalah ve Medine’de hizmet veriyor.

Ramazan2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT