Calipso Balık’tan Adalar’a Karşı Balık Keyfi!

Calipso Balık’tan Adalar’a Karşı Balık Keyfi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Calipso Balık’tan Adalar’a Karşı Balık Keyfi!

Calipso Fish, senelerin deneyimiyle haftanın her gününde müdavimlerine Ege’nin müthiş lezzetlerini sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2015

Zengin menüsü, kaliteli hizmeti ve birbirinden taze mevsim balıklarıyla Küçükyalı Sahil’inin hemen girişinde yer alan Calipso Fish, senelerin deneyimiyle haftanın her gününde müdavimlerine Ege’nin müthiş lezzetlerini sunuyor.

Şehrin stresinden uzak, aynı zamanda kolay ulaşımı ile de şehrin kalbinde bulunan Calipso Fish; Adaların, Marmara ile buluştuğu muhteşem manzarasıyla, birbirinden enfes mezeleriyle ve mevsimin tüm taze balıklarıyla müdavimlerine eşsiz bir keyif yaşatıyor.

Tarihte Calipso; Gizemli bir Tanrıça ve Su Perisi olarak anılmıştır. İsmini buradan alan ve menüsünde her gün mevsimin en taze balıklarını ve sebzelerini bulunduran Calipso Fish’in özel menüsü oldukça geniş. Ara sıcaklarda Safranlı Külbastı, Fındık soslu Dil Sarma, Beybi Kalamar ve birbirinden enfes deniz mahsullerinden oluşan Lezzet Topu bulunuyor. Bunların dışında Karides Mantı, Somonlu Levrek Sarma ve Ege’nin en özeli Cibes Otu, Şevket-i Bostan ve salataları en olmazlardan..Taze mısır ekmeği ve çeşitli mezelerle harmanlanan menü oldukça iddialı ve balık severlerin en gözde adresi. Restoranın içerisinde aynı zamanda taş fırın bulunuyor, tüm ekmek çeşitleri, tatlılar ve şuanda tam mevsimi olan Kalkan Tandır burada yapılıyor. Tatlılarda klasik balıkçı anlayışına modern dokunuşlar getiren Calipso Fish menüsünde; Calipso Spesiyal tabağında beyaz çikolata ve damla sakızlı özel tatlılar ve haşhaşlı çeşitli sosları olan Panna Cotta servis ediyor. Tüm sosları da yine kendi mutfaklarında çıkaran Calipso Fish, Spesiyal tatlı tabağı gibi kendisine özel tatlılar bulunduruyor. Bunların yanı sıra Nirvana çikolatalı Sufle ve Sıcak Katmer tatlısı oldukça seviliyor. Oldukça geniş bir şarap kavı bulunan Calipso Fish’de tüm içeceklerin yanı sıra şömine keyfi bile yapmak mümkün. Toplamda açık ve kapalı olmak üzere 250 kişilik kapasitesi olup; şirket toplantıları ve özel yemek organizasyonlar için de farklı seçenekler sunuyor.

Lezzet avcılarının yeni durağı olan Calipso Fish hazırladığı çok özel menüsü, senelerin deneyimine sahip işletmecileri ve farklı mutfak kültürlerinden topladığı tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumları ve lezzetleri ile misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

www.calipsorestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT