Capacity’de Ramazan Bir Başka Güzel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Capacity’de Ramazan Bir Başka Güzel

Hazırladığı küçük sürprizlerle Ramazan’ı renklendirecek olan Capacity, şerbet, macun ve kağıt helva gibi geleneksel lezzetleri de ziyaretçilerine ikram edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2013

Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini özel etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor. Ramazan ayının sonuna kadar her cuma ve cumartesi akşamı fasıl dinletisinin yanı sıra farklı eğlencelerle misafirlerini ağırlayacak olan Capacity, geleneksel Ramazan heyecanını doyasıya yaşamak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Ramazan ayında sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebilmeniz için farklı eğlenceler hazırlayan Capacity orta oyunu, el yapımı çikolata atölyesi, Hacivat – Karagöz Gölge Oyunu, İbiş kukla tiyatrosu, vitray atölyesi, sema gösterisi, canlı heykel performansı gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ramazan ayı sonuna kadar cuma ve cumartesi akşamlarında nostaljik fasıl dinletisi eşliğinde iftar yapabileceğiniz Capacity’de, on bir ayın sultanına özel dekore edilen geleneksel Ramazan evi de ziyaretçilere açık olacak.

Hazırladığı küçük sürprizlerle Ramazan’ı renklendirecek olan Capacity, şerbet, macun ve kağıt helva gibi geleneksel lezzetleri de ziyaretçilerine ikram edecek.

Özel etkinlikleri, food court alanı ve içerisinde bulunan seçkin restoranlardaki zengin iftar menüleriyle, ziyaretçilerinin keyifli vakit geçirebileceği Capacity, bu yıl da Ramazan’ın vazgeçilmeyen adresi olacak.

www.capacity.com.tr

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT