Capricorn, Yenilenen Menüsü ve Eşsiz Terasıyla Yaza Hazır!

Capricorn, Yenilenen Menüsü ve Eşsiz Terasıyla Yaza Hazır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Capricorn, Yenilenen Menüsü ve Eşsiz Terasıyla Yaza Hazır!

Ambiyansı, müzikleri ile Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlayan Capricorn, yenilenen menüsüyle modern Akdeniz mutfağını keşfetmek isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 20, 2017

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, yenilenen menüsüyle Boğaz’ın vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, özel reçetelerle hazırlanan yeni menüsüyle misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Capricorn’un iştah kabartan yeni yemekleri İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın imzasını taşıyor. Yaratıcılığı ve tecrübesi ile çok başarılı bir şef olan Fabio Brambilla’nın reçeteleri ile hazırlanan Capricorn menüsü farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Akdeniz’in geleneksel tatlarını yeniden yorumlayan Capricorn, yeni menüsüyle deniz ürünleri sevenlerin Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlıyor. Ana yemek öncesine lezzet katan soğuk başlangıçlardan “Ton Balığı Carpaccio”da, marine edilmiş Bottacchio usulü patlıcan, parmesan peyniri ve üzüm pekmezi eşsiz bir uyum yakalıyor. “Levrek Carpaccio”ya ise buharda sebzeler, limon ve çarkıfelek meyvesi havyarı eşlik ediyor.

Capricorn mutfağının favori lezzetlerinden ceviche “Acılı Ton Balığı ”, “Karadeniz Mezgit” ve “Mangolu Levrek ” olarak yenilenen menüde üç farklı alternatifle misafirlerin beğenisine sunuluyor. Taze sebzelerle deniz mahsullerini en yalın halde buluşturan Capricorn salata çeşitlerinin en yenisi “Karidesli Taze Enginar Salatası”nda ise ince doğranmış enginarın lezzeti parmesan peyniri ve zahter tozu ile tamamlanıyor.

Capricorn menüsünün gözde paylaşımlıklarından paella ve spagetti yeni seçenekleriyle, kalabalık masaların tercihi olmaya devam ederken; eklenen tatlar “Acılı Kalamar Yahnisi” ve “Istakozlu Spaghetti” olarak menüde yerini alıyor. Ev yapımı ürünlerin çeşitliliğini artıran Capricorn mutfağı, “Kum Midyeli Linguine” ile kum midyesi, kabak ve kurutulmuş osetra havyarının eşsiz uyumunu ortaya koyuyor. “Kilde Pişmiş Mercan Fileto” ve “Badem Sosunda Deniz Levreği” ise yeni menüde merak uyandıran ürünler arasında yer buluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT