Carluccio’s’tan Yenilenen Mönü, Değişmeyen Tat

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Carluccio’s’tan Yenilenen Mönü, Değişmeyen Tat

Başlangıçtan ana yemeğe ve tatlıya kadar yenilenen tüm mönü hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2013

İtalyan mutfağı sevenlerin Kanyon’daki durağı Carluccio’s, yenilenen yaz mönüsüyle misafirlerini yepyeni lezzetlerle buluşturuyor. Başlangıçtan ana yemeğe ve tatlıya kadar yenilenen tüm mönü hem göze hem de damağa hitap ediyor.

İtalyan yemeklerini keyifli ve sıcak atmosferinde sunan Carluccio’s, mönüsünü en özel tatlar ve sunumlarla zenginleştirdi. “Paylaşmak keyif verir” ilkesinden esinlenerek hazırlanan başlangıçlardan Antipasto tabağı yaz sebzelerinden oluşuyor. Fesleğen soslu közlenmiş biber, nane ve pesto ile marine edilmiş ızgara sebze, patlıcan caponata, güneşte kurutulmuş domates, mozzarella, marine edilmiş bebek enginar, siyah zeytin ve focaccia ile hazırlanan Antipasto Di Verdure tabağı tadılası lezzetlerin başında geliyor.

Mönüde yenilenen ana yemeklerden patates keki üzerine kendi yağı ile tavada kızartılmış Çupra fileto ve safran sos ile sunulan Orata Scottata ve hafif acılı kırmızıbiber, sarımsak, taze otlarla sotelenmiş kum midyeli Spaghetti Alle Vongole in Bianco benzersiz bir Akdeniz mutfağı deneyimi sunuyor. Bunun yanı sıra dana eti lifleri ve domates soslu İtalyan usülü kulak makarna Orecchiette Pugliesi ve sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için balzamik ile marine edilmiş patlıcan, domates, siyah zeytin, fesleğen mozzarella ve kırmızı soğandan oluşan Insalata Campagnola da mönüdeki diğer yeni lezzetlerden…

Eşsiz tarifleri doğal malzemelerle ve yaratıcı süslemelerle bir araya getiren Carluccio’s’un tatlı mönüsünde ise vanilyalı dondurma ile servis edilen mevsim meyveli ev yapımı Torta di Frutta ve frambuaz soslu cheesecake olan Torta Cremosa vazgeçilmez lezzetlerin başında geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT