Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar ve Lounge

Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar ve Lounge

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar ve Lounge

Modern mimariyi geleneksel çizgilerle bir araya getiren eşsiz dokusu, kusursuz hizmet anlayışı ve içinde yer alan birbirinden iddialı mekanlarıyla şehrin en çok tercih edilen adreslerindenCVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, otelin en güzel manzaralarından birine sahip olan mekanlarındanHezarfen Lounge’ın zengin kokteyl menüsünü indirim avantajıyla sunuyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 24, 2017

Geleneksel ve modern dokuyu aynı çatı altında buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un lobi katında hizmet veren Hezarfen Lounge, İstanbul’un en büyüleyici manzarasına karşı, kokteyl ve müzik ziyafeti sunuyor. Benzersiz lezzetleri ve kusursuz hizmetiyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatan Hezarfen’in bundan böyle her çarşamba gerçekleşecek olan ‘kokteyl geceleri’ne Hazal Ata’nın gitarperformansı eşlik edecek. Hezarfen’de her çarşamba, en leziz kokteyller yüzde 10 indirimli olarak sunulacak.

Modern mimariyi geleneksel çizgilerle bir araya getiren eşsiz dokusu, kusursuz hizmet anlayışı ve içinde yer alan birbirinden iddialı mekanlarıyla şehrin en çok tercih edilen adreslerindenCVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, otelin en güzel manzaralarından birine sahip olan mekanlarındanHezarfen Lounge’ın zengin kokteyl menüsünü indirim avantajıyla sunuyor.

Hezarfen Lounge’da her çarşamba 21.30-23.30 saatleri arasında gerçekleşecek ‘kokteyl geceleri’nde misafirler; muhteşem manzaranın tadını eşsiz lezzetler ve canlı müzik keyfi eşliğinde çıkarırken; tüm kokteyl menüsünden yüzde 10 indirimli olarak faydalanabilecekler. Sonbahar ve kış için özel hazırlanan kokteyl menüsünde; mandalina ve portakal gibi mevsim lezzetleriyle tatlandırılan kokteyllerin yanı sıra egzotik tatlar sevenler için hindistan cevizi, muz ve ananas aramalı kokteyller de yer alıyor.Siz de en leziz kokteylleri Hazal Ata’nın müthiş gitar performansı eşliğinde tadarak, çarşamba akşamlarınıza keyif katmak istiyorsanız, Hezarfen’in kokteyl geceleri sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT