Carte d’Or Kesme Maraş Ailesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Carte d’Or Kesme Maraş Ailesi

Misafirlikler ve aile sofralarının vazgeçilmez lezzeti Carte d’Or’un Kesme Maraş ailesinin yeniliklerine bir de boy seçeneği eklendi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 29, 2013

Carte d’Or Kesme Maraş’ Ailesi Hem büyüdü hem de Keçi Sütü ile yenilendi..

Dondurmaseverlerin gözdesi, geleneksel lezzet Carte d’Or Kesme Maraş’ın ürün ailesi yeni “Antep Fıstık-Sade” ile genişledi, içeriği keçi sütü ile yenilendi.

Türk damak tadından vazgeçemeyenlerin dondurması Carte d’Or Maraş Usulü Kesme, yeni lezzeti ile dondurma severleri mutlu etmeye devam ediyor. Evlere dondurma keyfini taşıyan Carte d’Or, bıçakla kesilebilecek kadar yoğun kıvama sahip Carte d’Or Maraş Usulü Kesme Dondurması’nın hem keçi sütü ile içeriğini yeniledi hem de yeni “Antep Fıstık-Sade” ile ürün ailesini genişletti.

Misafirlikler ve aile sofralarının vazgeçilmez lezzeti Carte d’Or’un Kesme Maraş ailesinin yeniliklerine bir de boy seçeneği eklendi. 750ml’lik boy seçeneğinin yanı sıra 450ml olarak da tüketicileriyle buluşan Carte d’Or Kesme Maraş dondurmaları, lezzetine lezzet katan yeni keçi sütlü formülü ve Antep Fıstık – Sade dondurması ile raflarda yerini aldı.

Tavsiye edilen satış fiyatı:
750 ml: 9.99 TL
450 ml: 6.99 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT