Cihangir’in Vazgeçilmez Kahve Durağı It’s OK!

Cihangir’in Vazgeçilmez Kahve Durağı It’s OK!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cihangir’in Vazgeçilmez Kahve Durağı It’s OK!

Hem içinizi ısıtmanın hem de enfes bir kahveyle güne zinde başlamanın yolu It’s OK’dan geçiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 3, 2016

Sonbaharın gelişiyle beraber soğukların etkisini hissetmeye başladığımız şu günlerde, hem içinizi ısıtmanın hem de enfes bir kahveyle güne zinde başlamanın yolu It’s OK’dan geçiyor.

Kahve severlerin yeni gözdesi olmaya aday bu şirin kahve durağı, İstanbul’un gözde semti Cihangir’in en güzel sokaklarından Akarsu Sokak’ta yer alıyor.

Benzersiz kahve çekirdeklerinden hazırlanan birbirinden özel kahveleri ve kahveye eşlik eden ev yapımı lezzetleriyle It’s OK, size sıcak ve samimi bir ortamda eşsiz bir kahve deneyimi yaşatıyor.

It’s OK kahve tutkunlarına; sevdikleriyle sosyalleşirken, çalışırken ya da müzik dinleyip kitap okurken aradıkları huzurlu ve rahat ortamı sunuyor. Cihangir’in özgün ve samimi ruhunu birebir yansıtan It’s OK kendinizi evinizde hissedeceğiniz sıcak ambiyansıyla dikkat çekiyor.

Her damak tadına hitap eden birbirinden farklı kahveleri ve çeşitli demleme yöntemlerinin yanı sıra, It’s OK’un 7 farklı çay çeşidi içeren zengin çay menüsü de göz dolduruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT