Çikolata Aşkına!

Çikolata Aşkına!

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, menüsünde olmayan sürpriz lezzetlerle misafirlerine keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2018

Şubat ayının ürünü ise yoğun çikolatası ve tazecik kakaolu kekiyle damaklarda eşsiz bir tat bırakan Çikobella. Üstelik 6 - 8 kişilik bu leziz pasta, Şubat ayına özel fiyatıyla 60 TL yerine yalnızca 49 TL’ye satışa sunuluyor.

Türk ve dünya mutfaklarından birbirinden özel tatlar sunan Özsüt’ün maharetli ustaları, menüde yer almayan ürünler ile lezzet müdavimlerini şaşırtmaya devam ediyor. Şubat ayının ürünü ise soğuk kış günlerinde tam da ihtiyacımız olan enerjiyi verecek olan Çikobella!

Özsüt’ün gerçek çikolatasının bu kez çok daha yoğun kullanıldığı Çikobella, her katmanında ayrı bir şölen yaşatıyor. Çikolatalı sos ile ıslatılmış tazecik kakaolu kek katları arasında yine çikolata ile hazırlanmış krema bulunuyor. Süslemesinde de çikolata ve kakaoya yer verilen pasta, cezbedici görünümüyle damaklara olduğu kadar gözlere de hitap ediyor.

Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan 6 - 8 kişilik Çikobella pasta, Şubat ayına özel fiyatıyla 60 TL yerine yalnızca 49 TL’ye satışa sunuluyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT