Çikolata Tutkusu ile Bayramın Coşkusu Kahve Dünyası’nda Buluşuyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çikolata Tutkusu ile Bayramın Coşkusu Kahve Dünyası’nda Buluşuyor!

Kahve Dünyası Mağazalarında Bayramlar her zaman coşkuyla karşılanıyor.Şeker Bayramı’nda bu geleneği sürdüren Kahve Dünyası, birbirinden leziz ve çok çeşitli çikolata alternatifleriyle Bayram’a lezzet katıyor!..

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2010

Eylül 2010

Kahve Dünyası Mağazalarında Bayramlar her zaman coşkuyla karşılanıyor. Şeker Bayramı’nda bu geleneği sürdüren Kahve Dünyası, birbirinden leziz ve çok çeşitli çikolata alternatifleriyle Bayram’a lezzet katıyor!..

Özel tasarımlı şık kutularında bayram çikolataları Kahve Dünyası mağazalarında sizleri bekliyor!..Bitter, sütlü ve çeşnili madlen, çikolata kaplı lokum, çikolata kaplı badem ezmesi, spesiyal ve trüfler gibi bayramlık ikram çeşitleri ve hediye alternatifleri ile Kahve Dünyası, Şeker Bayramı’na lezzet katıyor!...

Kahve Dünyası’nın artık klasikleşen ürünü çikolata kaplı lokumlar içerdiği yüksek fıstık oranıyla Şeker Bayramı’na daha da tat katmaya hazırlanıyor. Kısa zamanda büyük beğeni kazanan Kahve Dünyası’nın yeni lezzeti çikolata kaplı badem ezmesi bayram için farklı lezzet arayanlara en ideal ürün olarak sunuluyor... Yine yeni bir Kahve Dünyası ürünü olarak kış aylarında büyük ilgi gören çikolata kaplı kestaneler, bayram için özel olarak hazırlanmış durumda… Sütlü, bitter ve çeşnili çeşitleri ile bayramların klasikleşen hediyesi madlenler de Kahve Dünyası kalitesiyle en taze şekilde özel tasarımlı kutularında yer alıyor.

Ayrıca Kahve Dünyası’nın Kahve Dünyası müşterileri için bayramlara özel olarak tasarladığı “Bayram İçin” kutusu da istenen çikolata çeşitleri ile her türlü damak tadına hitap edecek şekilde doldurulabiliyor…

Ramazan ve Bayram ziyaretlerinin vazgeçilmezi Türk Kahvesi de Kahve Dünyası’ndaki çikolata çeşitleri ile birlikte öneriliyor. Özellikle 2010 yılında İstanbul Kültür Başkenti Projesi için Kahve Dünyası tarafından özel olarak hazırlanan ve oldukça beğenilen İSTANBUL 2010 Özel Harman Türk Kahvesi ile orta ve çok kavrulmuş çeşitleriyle Kahve Dünyası kilitli paketlerinde sunulan Türk Kahvesi çeşitleri ile Kahve Dünyası, Şeker Bayramı coşkusunu devam ettiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT