Çikolatalı Tulumba Yediniz Mi?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çikolatalı Tulumba Yediniz Mi?

Tulumbanın çikolatalısı olur mu demeyin!Osmanlı Tulumbacısı geleneksel tulumbalara, çikolata, karamel ve meyve dolguları ile yeniden hayat veriyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 29, 2012

Tulumbanın çikolatalısı olur mu demeyin!Osmanlı Tulumbacısı geleneksel tulumbalara, çikolata, karamel ve meyve dolguları ile yeniden hayat veriyor!

İster sade, ister çikolatalı, ister karamelli..

Yeni tatlara açığım diyorsanız Osmanlı Tulumbacısı tam size göre!

Tatlı severlere tatlı bir heyecan sunan Osmanlı Tulumbacısı bu da mı oldu dedirtecek türden imalatını yaptığı, tatlıdan daha tatlı tulumbaları ile Osmanlı mutfağına yeni bir renk getiriyor.

Geleneksel tulumba yerine; mutfağında antep fıstıklı, frambuazlı, portakallı ve tarçınlı tulumbalara da yer vererek bir ilke imza atan Osmanlı Tulumbacısı, yeni bir marka yaratarak sevenlerine tarifi biçilmez yeni tatlar sunmayı vaat ediyor.

Sevdiklerinize ziyaretlerinizde farklı bir tatlı sürprizi yapmak istiyorsanız ya da alışılmış tatlardan sıkıldıysanız Osmanlı Tulumbacısı size yepyeni fırsatlar sunuyor.

2007 yılında ilk defa İzmit’te açtıkları imalathane ile bu fikre imza atan Özcan-Orhan kardeşler, alışıla gelmiş damak zevkini değiştirerek, Osmanlı’nın o meşhur tulumba tatlısına yeniden hayat veriyor. Çıtır çıtır, içi dopdolu ve glikozsuz olarak üretilen tulumbalar içlerindeki meyve aromaları, çikolata ve karamel dolgularıyla tatlı severlere rüya gibi bir tat sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT