Cikolatasepetinden Anneler Günü’ne Özel Çikolatalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cikolatasepetinden Anneler Günü’ne Özel Çikolatalar

Çikolata tutkunu annenizin kalbini çalacak lezzetler arıyorsanız, Cikolatasepeti.com’u tıklamanız yeterli.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2012

03.05.2012

Anneler Günü 2012

Annenize bir parça çikolatayla sevgi, mutluluk ve keyif hediye edebilirsiniz. Üstelik annenizden uzaklarda olsanız bile çikolatanızı tam da Anneler Günü’nde teslim alacağı şekilde annenizin adresine gönderebilirsiniz. Bunun için Cikolatasepeti.com’a tıklamanız yeterli.

Yüksek kaliteli butik çikolata kavramına kapıya teslim standardını getiren Cikolatasepeti.com, Anneler Günü’ne özel keyifli seçenekleriyle mutluluk veren tatlar hediye ediyor. Seçtiğiniz hediye tam da Anneler Günü’nde annenizin adresine teslim ediliyor. Çikolata tutkunu annenizin kalbini çalacak lezzetler arıyorsanız, Cikolatasepeti.com’u tıklamanız yeterli.

İşte size Cikolatasepeti.com’un Anneler Günü’ne özel seçeneklerden birkaçı:

Canım Annem
Fındık kremalı pirinç patlaklı sütlü çikolata ve fındık kremalı sütlü çikolatayı kalp şeklinde şık kutusunda sunan ‘Canım Annem’ yumuşacık tadıyla tam annelere göre bir hediye. Fiyatı 43,50TL.

Siyah inci
Yuvarlak kutuda Mild marka çeşit çeşit çikolata… Annenizin, meyve tadından yoğun kakao, süt ve kahve tadında çikolatalar arasından en çok hangisini sevdiğine karar vermesi zor olacak. Fiyatı Fiyatı 59,75 TL.

Piramit Rose
Annenize karışık spesiyal, draje ve truffle çikolatadan oluşan 3 katlı bir lezzet piramidi hediye etmeye ne dersiniz? Fiyatı 97,20 TL.

Sevginizi ‘Tatlı Harfler’le Anlatın…
Tatlı Harfler, sevgiyi anlatmanın en güzel yolu. Siz annenize vermek istediğiniz mesajı kelimelere döküyorsunuz, Tatlıharfler.com, onları Mild marka sütlü çikolatadan hazırlanan harflerle yazıyor. Fiyat: 11 karakter 15 TL; 22 karakter 19 TL

Cikolata.co’da malzemeleri kendiniz seçin
cikolata.co özel Belçika çikolatasından kişiye özel çikolatalar hazırlıyor. www.cikolata.co adresindeki 100 çeşit çikolata malzemesi arasından annenizin en sevdiklerini seçip ona özel bir çikolata yaratabilirsiniz. Dilerseniz, sizin için hazırlanan orijinal çikolatalardan birini tercih edebilirsiniz. Çikolata.co’nun bugüne özel hazırladığı ‘Canım Annem’ çikolatası, 100gr Beyaz Belcolade Belçika Çikolatası, Bitter Çiokolata, Kiraz Kurusu, Nar Çiçegi Kurusu, Beyaz Çikolata Nazar Boncuğu ve Granül Pasta Süsü’nden oluşturulmuş. Fiyatı 19 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT