Çin ve Uzak Doğu Mutfağı’nın Yeni Yüzü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çin ve Uzak Doğu Mutfağı’nın Yeni Yüzü

Uzak Doğu ve Çin Mutfağı tutkunlarına müjde. Ulus’ta hizmete giren Uzak Doğu lezzetlerinin yeni adresi China Big Box; zengin menüsü, kaliteli ve ekonomik seçenekleri ile damak tadınıza hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 19, 2013

Uzak Doğu ve Çin Mutfağı tutkunlarına müjde. Ulus’ta hizmete giren Uzak Doğu lezzetlerinin yeni adresi China Big Box; zengin menüsü, kaliteli ve ekonomik seçenekleri ile damak tadınıza hitap ediyor.

Sağlıklı yaşamın yeni alternatiflerinden olan China Big Box, Uzak Doğu ve Çin Mutfağı müdavimlerinin en lezzetli uğrak yerlerinden biri olacak. Beşiktaş İlçesi’ne bağlı Ulus Kenti’nde Haziran ayında hizmete açılan China Big Box, özellikle zengin menü seçenekleri ile dikkat çekiyor. Sağlıklı ve bol çeşide sahip olan restaurant; deneyimli ekibi, alanında uzman Sushi ve Çin aşçıları ile misafirlerini karşılıyor. Malzeme seçiminden sunuma, pişirilme usullerine kadar büyük bir özen içinde hazırlanan ürünler, tadanlar için sağlıklı ve keyifli bir ana dönüşüyor. Başlangıçlardan salatalara, çok özel sushi seçeneklerinden tavuk, balık ve et yemeklerine, noodlelara, eriştelere, pilavlara ve sebze tabaklarına kadar geniş bir menü fırsatı sunuyor.

Lezzetli Başlangıçlar…
Uzak Doğu ve Çin Restaurantları’nın vazgeçilmezi olan acılı ekşili çorbalardan tutun da brokoli, lahana gibi besinlerden hazırlanan Udon çorbasına, Tavuklu mısırlı ve erişte çorbalarına kadar daha birçok çeşit meraklılarını bekliyor. China Big Box, bilhassa başlangıçları ile de iddialı. Haşlanmış Soya Fasülyesi Edamame, Çin Böreği, Çıtır Çin Mantısı, Karides Cipsi, Kızarmış Kalamar gibi keyifli seçenekler sayesinde yemek deneyimi daha da iştah açıcı bir hal alıyor.

Salataların Dayanılmaz Hafifliği…
Salatasız yapamam diyenler için China Big Box, enfes salata çeşitleri sunuyor. Soya filizinin hakim olduğu Çin salatası, hafiflemek isteyenlere lahana salatası, detoks etkili yosun salatası, tavuk severler için tavuklu soya filizi salatası, deniz ürünü tutkunlarına çiğ balık ve karidesli salatalar kaliteli malzemeler ile hazırlanıp, sofranıza geliyor.

Uzak Doğu Usulü Sunulan Et ve Balık Ürünleri…
China Big Box’da beyaz ve kırmızı etli yemeklerin her biri usta aşçıların elinde gurme lezzetlere dönüşüyor. Çin Şefi Hui, bu mutfağın tutkunları için kollarını sıvıyor. Hem midenizi hem de cebinizi hafifleten ürünleri tatmak için sabırsızlanabilirsiniz. Çin Mutfağının baş tacı seçeneklerinden olan tatlı ekşi soslu tavuk, acılı kızarmış tavuk, bademli, brokolili, karışık sebzeli, soya filizli ve mantarlı tavuklar, beyaz et sevenler için en ideal seçimlerden.

Kırmızı et tercih edenler ise yeşil biberli dana eti, tatlı ekşi soslu dana eti, soya filizli, acılı, brokolili, mantarlı, teriyaki soslu ve köri soslu dana eti ürünlerini çok sevecekler. China Big Box’ın deniz ürünleri tutkunlarına da güzel sürprizleri var. Zencefil soslu çıtır balık, somon çeşitleri, sarımsak, zencefil, teriyaki ve tatlı ekşi soslarla hazırlanmış karides çeşitleri, hafif bir seçenek olan buharda levrek, acılı kalamar…

Udon Noodle, Sebze Tabakları ve Pilavlar…
Ördekli Udon Noodle’ı China Big Box’ta deneyen müdavimleri restauranttan keyifle ayrılacak. Farklı soslarla lezzetlendirilmiş sebzeler, buharda hazırlanan pilavlar, etli, karidesli, sebzeli, tavuklu erişteler ve daha neler neler… Hepsi ve daha fazlasını China Big Box sizler için hazırlıyor.

Çok Özel Sushiler…
China Big Box’un deneyimli sushi ustası Angelito Castro Rebong, sushide harikalar yaratıyor. Avokado, karides, ton salatalık, japon turpu, uskumru, somon, yengeç ve yılan balığı gibi seçeneklerden oluşan “Maki Sushiler” sevenleri için dayanılmaz duruyor. “Uramaki Sushiler”, maki sushilere göre daha çok malzemenin bir araya gelmesinden oluşuyor ve harika karışımlar ortaya çıkıyor. En çok tercih edilenlerden California Roll çeşidinde yengeç, uçan balık yumurtası, avokado, salatalık ve mayonez bulunuyor. Tek malzemeden oluşan

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT