Cinnabon’dan 2011´e Özel 1 Cinnapack Alana 1 Hediye

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cinnabon’dan 2011´e Özel 1 Cinnapack Alana 1 Hediye

Üç farklı Cinnobon tadını bir araya getiren Cinnapack, Aralık ayı boyunca 1 alana 1 bedava kampanyasıyla, yılbaşı keyfine keyif katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Tatlı severlerin vazgeçemediği bir lezzet haline gelen tarçınlı Cinnabon, şimdi yeni yıla özel bir fırsat sunuyor. Üç farklı Cinnobon tadını bir araya getiren Cinnapack, Aralık ayı boyunca 1 alana 1 bedava kampanyasıyla, yılbaşı keyfine keyif katıyor.

Cinnpack’ler 4 ile 15 adet Cinnabon bulunan kutulardan oluşuyor ve fiyatları 16.50 TL ile 46.50 TL arasında değişiyor.

Yeni Yıla Yeni Tat
Chocobon, Cinnabon, Pecanbon çeşitlerinin bulunduğu pratik paketlerden birini seçerek müthiş Cinnabon lezzetini yeni yıla özel fırsatla sofranızı, ailenizi ve sevdiklerinizi farklı bir lezzetle buluşturabilirsiniz. Cinnabon tutkunları tarafından ‘hayattaki en büyük 50 zevkten biri’ olarak tanımlanan ve en kaliteli Endonezya tarçınıyla yapılan Cinnabon, Türkiye’deki tatlı tutkunlarına Aralık ayında yeni bir seçenek sunuyor. Cinnapack’ler “1 alana 1 ücretsiz” kampanyasıyla, tüm Cinnabon’lar sımsıcak sunumuyla hazırlanıyor.

Dondurucuda 30 Gün Taze
Derin dondurucuda 30 gün boyunca ilk günkü tazeliğini koruyan Cinnabon’lar aynı zamanda kolay ve pratik bir tatlı olma özelliğine de sahip. Dondurucudan tüketme ihtiyacınız kadarını çıkaracağınız Cinnabon’lar fırında ya da mikrodalga fırında kolayca servis edilecek hale geliyor. Cinnapack’lerde, 4 ile 15 adet arasında değişen Cinnabon sayıları mevcut. Cinnapack’lerin fiyatı ise paketteki Cinnabon sayısına göre 16.50 TL ile 46.50 TL arasında değişiyor.

Adres: Girne Mah. Irmak Sok. Küçükyalı İş Merkezi B Blok No:3/3 Maltepe İstanbul
Telefon: 0216 489 73 77
Web: www.cinnabon.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT