Çintemani Restaurant’ta Ramazan Büfesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çintemani Restaurant’ta Ramazan Büfesi

The Ritz-Carlton, İstanbul, Ramazanı Çintemani Restaurant’ta canlı fasıl müziği ve açık büfe iftar menüsüyle karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2013

The Ritz-Carlton, İstanbul, Ramazanı Çintemani Restaurant’ta canlı fasıl müziği ve açık büfe iftar menüsüyle karşılıyor. Adını Osmanlı motifinden alan Çintemani Restaurant, panoramik Boğaz manzarası ve benzersiz menüsüyle misafirlerine gerçek bir İftar programı sunuyor.

Çintemani Restaurant’ta Ramazan Büfesi
Çintemani Restaurant, misafirlerine Ramazan için özel olarak tasarlanmış açık büfe iftar menüsü sunuyor. Canlı fasıl müziği ile renklenecek olan iftar saatinde konuklara ikram edilen alternatifler arasında dünyanın farklı bölgelerinden gelen hurma çeşitleri, özel olarak hazırlanmış şerbet çeşitleri, ev yapımı gözleme, fındık lahmacun ve börek çeşitleri, taş fırında pide çeşitleri, döner ve kebap sunumları, soğuk mezeler ve çok geniş bir tatlı sunumu yer alıyor.

İftar yemeklerinden elde edilen gelirlerin bir bölümü, otel tarafından Koruncuk Vakfı’na bağışlanıyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olan projede, iftarda açık büfe iftar menüsü ve ziyafet menülerinden satın alan kişi sayısı kadar çocuğun bir öğün ihtiyacı karşılanacak.

“Toplumda Ayak İzlerimiz” adı altında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine devam eden The Ritz-Carlton, İstanbul, Ramazan ayına özel projesi ile iftar yemeğine katılanlar adına Koruncuk Vakfı çatısı altında çocuklara gıda yardımında bulunuyor. Proje kapsamında yapılan bağışlarla, iftara katılan kişi sayısı kadar çocuğun bir öğünlük gıda ihtiyacı karşılanacak.

Vakıf garantisi altında yapılan bağışlar yerini buluyor
The Ritz-Carlton, İstanbul Genel Müdürü Massimiliano Zanardi, bu sosyal sorumluluk projesi sayesinde, iftara katılan misafirlerinin aynı zamanda ihtiyacı olan çocuklara yardım eli uzatmış olacağını hatırlatarak şunları söyledi: “The Ritz-Carlton, İstanbul olarak bu projede Koruncuk Vakfı gibi etkin bir vakıf ile işbirliği yaparak konusunda uzman kişilerle çalışıyoruz. Böylece büyük bir vakfın garantisi altında, yapılan bağışların belli bir merkezde toplanacağını biliyoruz. ‘Toplumda Ayak İzlerimiz’ projesi ile gelecekte çocuklara staj, iş imkanı gibi fırsatlar da sunulacak. Onların topluma faydalı bireyler olarak yetişmesinde az da olsa katkı sağlamak bizi memnun edecek.”

Dünyadaki diğer The Ritz-Carlton otelleri gibi The Ritz-Carlton, İstanbul da, “Toplumda Ayak İzlerimiz” adı altında sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam etmeyi hedefliyor.

İftar Menüsü kişi başı fiyat: 130 TL (KDV ve içecekler dahil)
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 41 88

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT