Çırağan Palace Kempinski’de 2011’e Girerken

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski’de 2011’e Girerken

Muhteşem bir Boğaz manzarası eşliğinde nefis brunchlar, çay saatleri, Noel ve Yeni Yıl yemekleri... Çırağan Palace Kempinski yılın bu en heyecanlı dönemini unutulmaz kılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Muhteşem bir Boğaz manzarası eşliğinde nefis brunchlar, çay saatleri, Noel ve Yeni Yıl yemekleri... Çırağan Palace Kempinski yılın bu en heyecanlı dönemini unutulmaz kılıyor.

Laledan Restaurant’ta 24 ve 25 Aralık 2010’da hazırlanacak sunulacak Noel Akşam Yemeği’nde Noel’in vazgeçilmezi fırında hindi başta olmak üzere birbirinden leziz 4 çeşit yemekten oluşan bir ziyafet misafirleri bekliyor; kişi başı 165 TL TL (içecekler hariç, KDV dahil).Gazebo Lounge’da Aralık boyunca her gün 15.00-19.00 arası Noel ve yeni yıla özel hazırlanan lezzetlerin Boğaz’ın keyifli manzarası eşliğinde tadılacağı çay saati kişi başı 65 TL (içecekler hariç, KDV dahil).

Yeni Yıl programları da birbirinden çekici! Laledan Restaurant’da 31 Aralık 2010 gecesi canlı caz Trio performansı ilerleyen saatlerde yerini DJ eşliğinde dans müziğine bırakacak. Izgara deniz tarağı, ıstakoz, ördek ciğeri veya ağır ateşte pişirilmiş kuzu sırtı gibi lezzetlerden oluşan sekiz aşamalı set menü kişi başı 360 TL (içecekler hariç, KDV dahil).

Tuğra Restaurant eğlenceye caz kuarteti ile başlıyor ve yılın son dakikalarından itibaren dans müziği ile devam ediyor. Osmanlı usulü Porcini mantarlı mantı, ızgara Çanakkale ahtapotu, tavada kalkan balığı ve fırınlanmış Gönen kuzu kaburga geceyi adeta bir ziyafete dönüştürüyor. Kişi başı 420 TL (içecekler hariç, KDV dahil).

Gazebo Lounge’da yılbaşı akşamı için misafirlere istiridye, büyük Alaska yengeci, somon havyarı gibi deniz mahsüllerinin yanısıra tavuk “Pastille”, kuzu “Tajine” ve patlıcanlı “Zaalouk” gibi Fas Mutfağı’na özgü spesiyallerle renklenen, canlı piyano ve saksafon müziği eşliğinde harika bir açık büfe sunuluyor. Kişi başı 330 TL (içecekler hariç, KDV dahil).

1 Ocak 2010 sabahı, yeni yıla Sultanlar gibi bir başlangıç yapmak için ise Saray’da 12.00-16.00 arası Yeni Yıl Brunch’ı düzenleniyor. Birbirinden lezzetli yiyeceklerle donatılmış açık büfe kişi başı 155 YTL (içecekler hariç, KDV dahil). Yılbaşı gecesinin yorgunluğunu atmak ve yeni yıla zinde bir başlangıç için, kereviz salatasından, şifalı bitkilerle pişen güvece kadar birbirinden hafif lezetler Laledan Detoks Akşam Yemeği büfesinde. Kişi başı 110 TL (içecekler hariç, KDV dahil).

Adres: Çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212 326 46 46
Web: www.kempiski.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT