Çırağan Palace Kempinski’de Ramazana Özel

Çırağan Palace Kempinski’de Ramazana Özel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski’de Ramazana Özel

Ramazan’ın tadını Çırağan Palace Kempinski’de doyasıya çıkartmak isteyenler için zenginleştirilmiş “Ramazan Konaklama Paketi” unutulmayacak deneyimler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 4, 2015

Çırağan Palace Kempinski’de Ramazana Özel Lezzetli İftar Menüleri ve Konaklama Paketi

Çırağan Palace Kempinski’nin Türk ve dünya mutfağından seçkiler sunan Laledan Restaurant’ı ve klasik Osmanlı yemekleri servis eden otantik Tuğra Restaurant’ı Ramazana özel iftar yemekleriyle bu yıl da damakları şenlendirecek.

Çırağan Sarayı’na ve eşsiz Boğaz manzarasına karşı yemyeşil bahçeler içinde konumlanmış Laledan Restaurant, Ramazan ayı için hazırladığı mükellef açık büfe iftar menüsüyle misafirlerine adeta bir yemek ziyafeti sunuyor. Bu zengin büfede geleneksel iftariyeliklerin yanısıra çeşit çeşit sıcak ve soğuk başlangıçlar, ana yemekler ve Ramazana yakışır leziz tatlılar sunuluyor. Dileyen misafirler a la carté menüden de sipariş verebiliyor. Laledan Restaurant’da iftar menüsü Ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 185 TL.

İhtişamlı Çırağan Sarayı’nın büyüleyici atmosferinde Osmanlı mutfağı klasiklerini yeni yorumlarla sunan Tuğra Restaurant, Ramazan’a özel altı aşamalı iftar menüsü veya seçenekli a la carté menüsü ile iftar yemeklerini ziyafete çeviriyor. Ramazan boyunca servis edilen açık büfe enfes tatlılar ise gecenin yıldızları arasında. 19:00 – 24:00 saatleri arasında hizmet veren Tuğra Restaurant’da çok özel iftar menüsü Ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 250 TL.

İstanbul’un en stil sahibi nargile servisi veren mekanı Le Fumoir’da ise Boğaz’ın dinlendirici manzarasına karşı a la carté atıştırmalıkların ve yaz içeceklerinin eşlikçisi nargile keyfi sizleri bekliyor.

*Rezervasyonlarınız için 0212 236 73 33 veya diningreservations.ciraganpalace@kempinski.com

Ramazan’ın tadını Çırağan Palace Kempinski’de doyasıya çıkartmak isteyenler için zenginleştirilmiş “Ramazan Konaklama Paketi” unutulmayacak deneyimler sunuyor.

18 Haziran - 17 Temmuz 2015 tarihleri arası iki kişilik geçerli olan bu özel pakete, lüks sedan araçlar ile çift yön havaalanı transferi, Boğaz veya park manzaralı odalarda en az üç gece konaklama, oda servisi hizmeti ile her gece zengin sahur yemeği seçenekleri, Laledan Restaurant’da akşamları açık büfe iftar ziyafeti, Tuğra Restaurant’da kalışınız boyunca bir defa olmak üzere Ramazana özel hazırlanmış iftar yemeği Saray’ın büyüsü eşliğinde tadılacak. Yemyeşil bahçenin ortasına konumlanmış Le Fumoir’da bir defa alınacak nargile servisi ise geç saatlere kadar keyif yapmak isteyenlerin vazgeçilmezi.

İstanbul’a, Boğaz’a ve Çırağan Palace Kempinski’nin muhteşem ambiyansına doymak için “Ramazan Konaklama Paketi” 1.959 Euro’dan başlayan fiyatlarla.

*Rezervasyonlarınız için 0212 326 45 00 veya reservationoffice.ciraganpalace@kempinski.com

Ramazan2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT