Çırağan Palace Kempinski’de Saray Usulü Anneler Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski’de Saray Usulü Anneler Günü

8 Mayıs Pazar Anneler Günü Çırağan Palace Kempinski’de yemyeşil bahçeler içinde, mavi Boğaz sularına karşı sultanlara layık kutlanacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 28, 2011

28.04.2011

8 Mayıs Pazar Anneler Günü Çırağan Palace Kempinski’de yemyeşil bahçeler içinde, mavi Boğaz sularına karşı sultanlara layık kutlanacak.

Özel Anneler Günü Brunch’ında Klasik Avrupa ve Türk Mutfağından 250 çeşit lezzet Boğaz’a karşı ailece, birer kadeh köpüklü şarap eşliğinde tadılacak. Brunch 12:00 – 16:00 saatleri arasında ve kişi başı 160 TL (KDV dahil), 0-5 yaş arası çocuklar için ücretsiz; 5-12 yaş arası için % 50 indirimli.

Gazebo Lounge Akşamüstü Çayı’nda ise anneniz için hazırlanmış birçok leziz pasta ve çörek, enfes kişler, milföyler 15:00-19:00 arasında bir kadeh köpüklü şarap ikramı ve canlı keman ve piyano müziği eşliğinde İstanbul’un en zengin akşamüstü çayı büfesinde; kişi başı 70 TL (KDV dahil).

Adres: Çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212 326 46 46
Web: www.kempinski.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT