Çocuğunuz İçin Lezzetli Bir 23 Nisan Hediyesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çocuğunuz İçin Lezzetli Bir 23 Nisan Hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşıyor. Bu özel güne ait bir plan yapmak istiyorsanız, Go Mongo’da bir öğle ya da akşam yemeğiyle organizasyona başlayabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 21, 2011

21.04.2011

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşıyor. Bu özel güne ait bir plan yapmak istiyorsanız, Go Mongo’da bir öğle ya da akşam yemeğiyle organizasyona başlayabilirsiniz.

Go Mongo’nun Çocuk Menüsü, Parmak Sosis’ten Pamuk Pirzola’ya kadar birçok alternatife sahip. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Go Mongo’da kutlayın, çocuğunuzla birlikte leziz bir sofrada olmanın keyfini yaşayın.

Kıtır Kıtır Tavuk, Parmak Sosis, Pamuk Pirzola ya da Junior Burger… Çocuğunuz için “lezzetli” bir gün planlamak ve 23 Nisan’ı özel bir sofrayla kutlamak istiyorsanız Go Mongo’yu tercih edebilirsiniz. Go Mongo’nun Çocuk Menüsü’nde minik tat avcıları için enfes seçenekler yer alıyor. Menü 2’yi seçen ufaklıklar ise yemeklerini 2 top dondurmayla sonlandırmanın keyfini yaşıyor.

Go Mongo’nun Çocuk Menüsü’nde yer alan Parmak Sosis, wok tavada domates sos ile kavrulmuş parmak sosis, mantar, renkli biber, bebek mısır ve kibrit patates eşliğinde sunuluyor. Junior Burger, %100 dana eti ve relish sosla hazırlanıyor, kibrit patates eşliğinde servis ediliyor. Panelenmiş ince tavuk parçalarından oluşan Kıtır Kıtır Tavuk ve ızgara kuzu pirzola olan Pamuk Pirzola ise yine patates ile sunuluyor.

“Ben tatlı da isterim” diyen minikler için de Go Mongo’da özel bir menü seçeneği yer alıyor. Parmak Sosis veya Kıtır Tavuk, içecek ve 2 top dondurmadan oluşan özel menü 25,50 TL fiyatına sahip.

Go Mongo Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT