Coffee Company’lerde Çilek Günleri

Coffee Company’lerde Çilek Günleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Coffee Company’lerde Çilek Günleri

16-29 Mayıs tarihleri arasında Coffee Company’ler, çilekli lezzetlerle dolup taşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 18, 2016

Bu etkinlikte çileğe doyacaksınız...

Her ay birbirinden farklı konseptlerdeki etkinliklerle de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez bünyesindeki Coffee Company’lerde “Çilek Günleri” düzenliyor. Kalp şeklindeki formu nedeniyle Venüs’ün ve aşkın sembolü olan çilek, aynı zamanda zengin bir C vitamini demir ve fosfor kaynağı bir antioksidan. Tam yaza girerken 16-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek “Çilek Günleri”nde, çilekli profiterol’den çilekli limonataya bir çok farklı lezzet, Elite World İstanbul, Elite World Business ve Elite World Van otellerinde yer alan Coffee Company’lerde, çilek severler ile buluşacak.

Antioksidan özelliğinin yanı sıra zengin bir C, B, K vitamin, demir ve fosfor kaynağı olan çilek, faklı tadlarda çilek severlerin beğenisine sunulacak. Elite World Otelleri, üzerine konan biraz şeker veya krema ile bile harika bir tatlıya dönüşen bu meyveye özel günler düzenliyor. 16-29 Mayıs tarihleri arasında Coffee Company’ler, çilekli lezzetlerle dolup taşacak.

Elite World şefleri tarafından hazırlanan “Çilek Günleri”nin menüsünde, çilekli profiterol çilekli cheesecake, çilekli çikolatalı mus, çilekli tart, beyaz ve bitter çikolataya batırılmış çilekler, çilekli kurabiye ve cupcake’ler, taze çileklerle hazırlanan çilekli limonata, strawberry smoothie, çilekli milk shake yer alıyor. Elite World İstanbul, Elite World Business ve Elite World Van otellerinde yer alan Coffee Company’lerde gerçekleşecek “Çilek Günleri”ni karçımayın.

Detaylı bilgi için www.eliteworldhotels.com.tr internet sitesini ziyaret edebilir, 444 0 883 numaralı telefondan tüm Elite World Otelleri’ne ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT