Cookshop.Ta Espresso Tutkusu

Cookshop.Ta Espresso Tutkusu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cookshop.Ta Espresso Tutkusu

Cookshop için illy ile özel reçetelendirilen, %100 Arabica çekirdekleri ile light süt ile hazırlanan Cappucino Freddo bu yazın en sevilenleri arasında yerini aldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 14, 2014

Yeni menüsü ile sezona hızlı bir giriş yapan ve bu yazda popüler mekanlarımız arasında yer alan Cookshop.larda yalnız yemekleri ile değil yeni içecekleri ile de damaklarımıza ayrı lezzetler sunuyor.

Cookshop için illy ile özel reçetelendirilen, %100 Arabica çekirdekleri ile light süt ile hazırlanan Cappucino Freddo bu yazın en sevilenleri arasında yerini aldı. Sadece 7 kalori olan bu özel lezzet özellikle formuna dikkat edenler için ideal.

Bu lezzeti deneyimleyebileceğiniz lezzet noktaları; Nişantaşı, Ulus, Bağdat Caddesi, Galleria AVM Ataköy, Forum İstanbul AVM, Altunizade, Maltepe Park AVM, Gordion AVM Ankara, Samsun Piazza AVM, Palmarina Bodrum….

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT