Crowne Plaza İstanbul Asia’da Babalar Günü Brunch’ı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Crowne Plaza İstanbul Asia’da Babalar Günü Brunch’ı

Crowne Plaza Istanbul Asia, 19 Haziran 2011 Babalar Günü için özel bir program hazırladı. Babalar Günü Brunch’ında tüm babalar Crowne Plaza İstanbul Asia’nın davetlisi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 9, 2011

09.06.2011

Crowne Plaza Istanbul Asia, 19 Haziran 2011 Babalar Günü için özel bir program hazırladı. Babalar Günü Brunch’ında tüm babalar Crowne Plaza İstanbul Asia’nın davetlisi…

Sunduğu eşsiz atmosferle konuklarına ilkleri yaşatan Crowne Plaza İstanbul Asia, Babalar Günü’ne özel keyifli bir program hazırladı. Crowne Plaza Istanbul Asia’da, şef Levent Arslan tarafından hazırlanan lezzetler eşliğinde babanıza güzel bir brunch sürprizi yapabilir, tüm günü ailece huzur içerisinde geçirebilirsiniz.

Crowne Plaza İstanbul Asia’nın Babalar Günü Brunch’ında, Türk kahvaltısının geleneksel çeşitlerinin yanı sıra Dünya mutfağından lezzetler denemeniz de mümkün. Saat 09.00 – 14.00 saatleri arasında düzenlenecek brunch’da tüm babalar Crowne Plaza’nın davetlisi… Diğer aile fertleri için ise brunch fiyatı kişi başı 49 TL. Brunch sırasında ayrıca canlı müzik dinletisi de gerçekleştirilecek.

Eşsiz lezzetler ve hoş sohbetlerle dolu brunch sonrası hemen yanı başındaki outlet alışveriş merkezi VIA/PORT’ta babanız için en güzel hediyeleri seçin…

Adres: Dedepasa Caddesi No. 15, Pendik - İstanbul
Telefon: 0216 585 60 60
Web: www.viahotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT