Da Mario'da Kasım, Deniz Ürünleriyle Bir Başka

Da Mario'da Kasım, Deniz Ürünleriyle Bir Başka

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Da Mario'da Kasım, Deniz Ürünleriyle Bir Başka

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Da Mario, deniz ürünleriyle hazırladığı spesiyal menüyü misafirlerinin beğenisine sunmaya kasım ayında da devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 5, 2018

İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Da Mario, balık sezonuna özel olarak deniz ürünlerinden hazırladığı yeni lezzetleri kasım ayında da misafirleriyle buluşturacak.

Başlangıçlara alternatif eklenen ahtapot salatası; “Insalata di polpo alla Catalana” Katalan mutfağından ilham alıyor. Sarımsak, acı biber ve maydanoz kullanılarak marine edilen midye ve istiridyeli “Cozze e vongole alla marinara con pizza alla cipolla e rosmarino” biberiyeli soğanlı pizza dilimleri ile sunuluyor.

Da Mario’nun özlenen tatlarından farfalle makarna “Farfalle con calamari, broccoli e briciole di pane” adı ile spesiyal menüde yeniden misafirlerin beğenisine sunulurken; bu özel lezzette kalamar, brokoli ve rendelenmiş çıtır ekmek bir araya geliyor. Ana yemek alternatiflerinden “Palamita, insalata di rape rosse, mandorle e mais” mevsim balıklarından palamutu pancar, roka, badem ve mısır salatası eşliğinde misafirlerin beğenisine sunuyor.

Da Mario, gerçek İtalyan lezzetlerinin yanı sıra konforlu ve sıcak ortamıyla misafirlerinin keyifli vakit geçirmesini sağlarken, balık sezonundan ilham alarak hazırladığı yeni spesiyal menüsüyle bir kez daha farkını ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT