Da Mario’da Sevgililer Günü

Da Mario’da Sevgililer Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Da Mario’da Sevgililer Günü

Şehrin seçkin İtalyan restoranı Da Mario, birbirinden lezzetli tatların yer aldığı menüsünün yanı sıra konforlu ve sıcak ortamıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2018

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Da Mario, mevsimsel ürünlerle hazırlanan zengin menüsüyle Sevgililer Günü’nde de misafirlerine enfes lezzetler sunuyor.

İtalyan mutfağı tutkunlarının vazgeçemediği Da Mario, sıcak ortamı, lezzetli yemekleri ve kaliteli servis anlayışıyla Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyen misafirlerini bekliyor.

İstanbul’un en köklü İtalyan restoranlarından biri olan Da Mario’nun mevsimsel olarak yenilenen menüsünde klasik İtalyan mutfağından lezzetlerin yanı sıra Calabria bölgesine ait yöresel tatları da keşfetmek mümkün. İtalyan şef Moreno Polverini ve ekibinin hazırladığı menünün başlangıçlarından “Parmesanlı ızgara kuşkonmaz”, “Bufalo mozarella”, “Somon bruschetta” ve “Ahtapot carpaccio bresaola” lezzetleri ön plana çıkıyor.

Menünün ana yemek seçenekleri arasında bulunan kış sebzeleri ile servis edilen “Kızarmış dana kaburga”, sote enginar ve ıspanak ile lezzetlendirilen “Izgara Mercan”, balkabağı püresi ve kuşkonmaz ile tatlandırılan “Izgara deniz levreği” gibi lezzetler, menünün imza lezzetleri arasında yer alıyor. “Deniz mahsullü risotto” ile “Kuşkonmaz ve trüflü linguine”nin yanı sıra mozzarella, ince dilim parmesan, roka, bresaola ile hazırlanan “Valtellina” pizza İtalyan mutfağı seven çiftlere lezzet ziyafeti yaşatacak. “Balkabağı chesecake” ya da “Sıcak çikolatalı sufle” ise bu özel günde yemeği sonlandırmak için tatlı menüsünden öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor.

Şehrin seçkin İtalyan restoranı Da Mario, birbirinden lezzetli tatların yer aldığı menüsünün yanı sıra konforlu ve sıcak ortamıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT