Damaklardan Silinmeyen Lezzetleri ve İddalı Sunularıyla PAROLE

Damaklardan Silinmeyen Lezzetleri ve İddalı Sunularıyla PAROLE

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Damaklardan Silinmeyen Lezzetleri ve İddalı Sunularıyla PAROLE

Parole Lounge Katı; özel ve kurumsal toplantılar, kutlamalar, doğum günleri, lansmanlar gibi her türlü buluşmalara uygun olarak konuklarına açıktır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 13, 2016

Yüksek tavanlı ferah girişi ve tarihi tuğla duvarlarıyla Parole; 20. yy’da inşa edilmiş en karakteristik yapılardan olan Suriye Pasajı’nın özgününe sadık kalınmış modern bir yüzü olarak İstiklal Caddesi’ndeki yerini aldı.

Giriş katında İstiklal Caddesi’nin dinamizmini kendi nostaljik atmosferiyle harmanlayan Parole; 2. ve 3. Katlarında restaurant ve lounge konseptiyle misafirlerini ağırlıyor. Dünya mutfağından seçilmiş zengin lezzetlerin yer aldığı geniş menüsü ve hafta sonu saat 14.00’a kadar devam eden açık büfe kahvaltısıyla haftanın her günü, günün her saatinde konuklarına lezzetli anları vaadediyor…

Parole Lounge Katı; özel ve kurumsal toplantılar, kutlamalar, doğum günleri, lansmanlar gibi her türlü buluşmalara uygun olarak konuklarına açıktır.

Dünya mutfağından seçilmiş özel lezzetleri, ulaşılabilir fiyatlar ve özgün sunumlarla müşterilerine sunan Parole; hafta içi 08.00 – 00.00, hafta sonu 08.00 - 01.30’akadar hizmet vermektedir.

Vegan ve vejeteryanlerden, et ve balık düşkünlerine, uzun ve özel akşam yemeklerini düşleyenlerden atıştırmalık lezzet arayanlara, Parole tüm konuklara açıktır.

Parole; İstiklal Caddesi’nin en güzel noktasında, eğlenceli bir sosyalleşme alanını, lezzetli yemekler ve kültür sanatla harmanlanmış atmosferiyle müşterilerine sunmaktadır.

Parole

Adres : İstiklal Cad. Suriye Pasajı No: 166/C Beyoğlu, İstanbul
Tel : 0212 245 01 23

www.parole.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT