Damakları Şenlendirecek Kampanyalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Damakları Şenlendirecek Kampanyalar

Faruk Güllüoğlu’ndan diğer iyi haber ise sarma börekler ile ilgili. Tüm mağazalarda gün boyu geçerli olan kampanyaların bir diğeri de sarma börek kampanyası.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 20, 2013

Faruk Güllüoğlu’nun sizlere iki iyi haberi var! Baklavanın ustası Faruk Güllüoğlu, şöbiyet ve sarma böreklerine özel kampanyalar hazırladı. Gurme damakların vazgeçilmezi olan Faruk Güllüoğlu lezzetlerini kampanya kapsamında oldukça uygun fiyatlara tüketmek mümkün…

Faruk Güllüoğlu, lezzet promosyonlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Taptaze çıtır çıtır ve ağızda dağılan bol malzemeli dolgun şöbiyetini kampanyaya dahil eden Faruk Güllüoğlu, ürün geliştirmelerini de her geçen gün sürdürüyor. Oldukça iddialı olduğu şöbiyet konusundaki iddiasını güçlendiren marka, üründe yaptığı iyileştirmeleri kampanya fiyatıyla tattıracak. Faruk Güllüoğlu’nda şöbiyet önümüzdeki 3 ay boyunca kilosu 42.00 TL yerine 37.90 TL’den satışa sunulacak. Porsiyon fiyatı ise 9.5 TL yerine 7.5 TL’den servis edilecek. Faruk Güllüoğlu’nun en beğenilen lezzetleri arasında yer alan şöbiyetin bu çok özel anlarını kaçırmayın!

Faruk Güllüoğlu’ndan diğer iyi haber ise sarma börekler ile ilgili. Tüm mağazalarda gün boyu geçerli olan kampanyaların bir diğeri de sarma börek kampanyası. Faruk Güllüoğlu’nda sabah grubu olarak nitelendirilen ürünlerin hemen hepsi zengin kahvaltı seçenekleriyle eşdeğer. Bu grupta bir adım öne çıkan sarma böreklerin ise yeri ayrı. Faruk Güllüoğlu'na özel bu üründe her damak tadına uygun bir seçenek mutlaka var. Patatesli, peynirli, ıspanaklı, sosisli, kıymalı çeşitleri ile yoğun talep gören sarma börekler yalnızca Faruk Güllüoğlu'na özel ürün olarak nitelendiriliyor. Birbirinden farklı çeşitleriyle lezzetli ve hızlı kahvaltı etmek isteyenlerin de tercihi olan sarma böreklerin yanında çayını unutmayan Faruk Güllüoğlu sarma börek ve çayı birlikte sadece 3.75 TL. ’ye satışa sunuyor. kampanya süresince menü dahilinde satışa sunulacak. Menüde ise misafirin dilediği çeşit sarma börek ve bardak çay yalnızca 3.75 TL. 16 Ocak Çarşamba günü başlayan kampanyalar 3 ay boyunca tüm Faruk Güllüoğlu mağazalarında lezzetseverler ile buluşacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT