Dardenia Herkesi Balık Aşkına Davet Ediyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dardenia Herkesi Balık Aşkına Davet Ediyor!

dardenia’nın Ramazan ayına özel hazırlanan menüsü ile iftar sofraları hem sağlıklı hem de çok lezzetli.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 16, 2012

Ramazan 2012

dardenia’nın Ramazan ayına özel hazırlanan menüsü ile iftar sofraları hem sağlıklı hem de çok lezzetli.

Hafif ve doyurucu iftar menüsü Ramazan ayı süresince dardenia’da sizleri bekliyor. Geleneksel Türk balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri dardenia, Ramazan’da da sağlıklı iftar menüsü ve eşsiz lezzetleriyle balıkseverleri ağırlıyor.

Doğal ortamında yetişen balıkları tamamen katkısız olarak balıkseverlere sunan dardenia; taptaze balıkları, yumuşacık ekmekler eşliğinde iştah kabartan bir sunumla tüketiciyle buluştururken orijinal pişirme teknikleri ile hazırladığı menülerle Ramazan akşamlarının sağlıklı yemek seçenekleri arasında yer alacak.

Menüsünde balık çorbasından sushiye, tempuradan kalamar tavaya, farklı damak tadlarına hitap eden spesiyaller sunan dardenia, Ramazan ayına özel hafif ve sağlıklı menüsüyle iftar sofralarını da zenginleştiriyor.

Dardenia’nın hafif ve doyurucu iftar menüsü çorba, arzuya göre fish+bread (balık-ekmek) ya da fish+salad (balık-salata), patates kızartması, tatlı ve soğuk içecekten oluşuyor. dardenia severler iftar menüsünde levrek, somon, mezgit, lagos, orkinos balıklarından dilediklerini tercih edebiliyor. Ramazan ayı süresince tüm dardenia restoranlarında devam edecek iftar menüsü 25 TL’den satışa sunuluyor.

Lezzetin keyfine dardenia’nın modern, renkli ve enerjik ortamında varamadığınız zamanlarda bir telefonla ya da yemeksepeti.com üzerinden tek bir tıkla dardenia’nın eşsiz lezzetlerine ulaşabilirsiniz.

dardenia Maslak:0212 276 57 01 - 0212 276 57 35
dardenia Erenköy: 444 20 37

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT