David People’dan Uçuran Tat; Fly Nut

David People’dan Uçuran Tat; Fly Nut

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri David People’dan Uçuran Tat; Fly Nut

“Kendini Şımart” mottosuyla yola çıkan David People Coffee & Food, karamelli ve fındıklı soğuk içeceği Fly Nut ile yaz günlerine serinlik ve lezzet katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 12, 2017

Yazın en favori içeceklerinden olmaya aday Fly Nut, karamel, süt ve fındık ezmesi ile hazırlanıyor. Reçetesi David People’a özel hazırlanan bu lezzet, tatlı sohbetlerin vazgeçilmez eşlikçisi olacak.

Kolombiya, Brezilya, Kosta Rika, Etiyopya, Kenya ve benzeri yörelerden özenle seçilen kahve çekirdeklerini kendi öğüten David People Coffee &Food, kahve severlerin kendilerini iyi hissedeceği ve keyifle kahve tüketeceği atmosfer sunuyor.

Şubelerinde 3. Nesil Kahve çeşitlerine yer veren David People Coffee & Food her yudumunda kahvenin tadını almak isteyenler için Chemex, Syphon, Cold Brew özel demleme yöntemleriyle lezzeti ve kaliteyi bir araya getiriyor.

David People Coffee & Food, Coffee konseptinin yanı sıra Coffee & Food ve Bigboss olmak üzere 3 farklı konseptle hizmet veriyor. Konseptine göre menülerinde değişiklik gösteren David People Coffee & Food, Coffee & Food konseptinde kahvenin yanında olabilecek aperatif yemekler de sunuyor. Bigboss konsepti menüsünde ise bunlara ek olarak dünya mutfağından seçilmiş eşsiz lezzetler yer alıyor.

2011 yılında ilk şubesini Ankara Tunalı Hilmi de açan David People Coffee & Food, yeni açılan Ritim İstanbul ve Edirne şubeleri ile birlikte Türkiye’de 40’tan fazla ilde 60 şubesi ile faaliyet gösteriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT