Dedeman İstanbul’da İftar Sofraları Karadeniz Lezzetleri ile Bir Başka

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dedeman İstanbul’da İftar Sofraları Karadeniz Lezzetleri ile Bir Başka

Ramazan ayı boyunca iftar programında ağırlayacağı her misafiri için 1979’dan beri korunmaya muhtaç çocuklar için faaliyet gösteren Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na belirli bir miktarda bağış yaparak bir sosyal sorumluluk örneği gösteriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 20, 2011

20.07.2011

Evlerimize, sofralarımıza bereket, huzur ve mutluluk getiren Ramazan ayı, Dedeman İstanbul’un iftar sofralarında coşkuyla karşılanıyor. Dedeman İstanbul, zengin İftar büfesinin yanı sıra, Karadeniz yöresine ait leziz örneklerin sunulacağı özel menüsüyle misafirlerini ağırlayacak. Ayrıca Ramazan ayı boyunca Dedeman İstanbul’da iftar açacak her misafir için Dedeman İstanbul, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışta bulunacak.

Karadeniz mutfağının benzersiz lezzetleri eşliğinde huzur dolu bir atmosfer vaadeden Dedeman İstanbul, Ramazan ayı boyunca iftar programında ağırlayacağı her misafiri için 1979’dan beri korunmaya muhtaç çocuklar için faaliyet gösteren Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na belirli bir miktarda bağış yaparak bir sosyal sorumluluk örneği gösteriyor. Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu ile yaptığı bir protokol ile hizmetlerine devam eden Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın çatısı altında Çocukköyü’ne katkı sağlayacak bu projeyle Dedeman İstanbul, misafirlerinin de bu anlamlı projeye destek sağlamasına imkan tanıyor.

Sıcacık pideler, lezzetli iftariyelikler, dumanı tüten leziz çorbalar, biribirinden lezzetli yemekler, zeytinyağlılar, çeşit çeşit börekler ve tadı damağınızda kalacak tatlılarla beraber Karadeniz’in damaklarda lezzet fırtınaları estiren enfes tatları da sofraları süsleyecek. Kendine has benzersiz bir mutfağa sahip olan Karadeniz bölgesinin en beğenilen lezzetleri, Dedeman İstanbul Executive Chef’i Zeki Kalaycı’nın, misafir Şef Süleyman Cici’yle birlikte hazırladığı menü ile misafirlere sunulacak. Hamsi kuşu, hamsili kaygana, karalahana çorbası, kuymak, laz böreği, turşu kavurma, Akçabat köftesi, gibi otantik lezzetler iftar sofralarını bir şölene dönüştürecek.

Hem göze hem damak tadına hitap eden birbirinden farklı yemeklerle gruplar için de dört farklı set menü hazırlandı. Bir yandan Klasik Türk Müziği tınılarıyla geçmişe yolculuk ederken, “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni de doyasıya yaşatacak.

Dedeman İstanbul’da sevdiklerinizle beraber tadına varabileceğiniz ve Koruncuklara destek olma imkanına sahip olabileceğiniz Ramazan sofraları, açık büfe 69 TL ve gruplar için dört farklı menü seçeneği 52 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, kahve gibi içecekler de menüye dahil.

Siz de Ramazan boyunca Koruncuklara Dedeman İstanbul’da el verebilirsiniz.

Ramazan 2011

Dedeman İstanbul
Adres:
Yıldız Posta Cad. No:50 34340 Esentepe İstanbul
Telefon: 0212 337 45 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT