Deniz Ürünü Sevenlere Müjde!

Deniz Ürünü Sevenlere Müjde!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Deniz Ürünü Sevenlere Müjde!

İstanbul’da sonbaharda çıkar en güzel balıklar ve eylül’ün gelmesine en çok sevinenler de deniz ürünü sevenlerdir.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 29, 2014

İstanbul’da sonbaharda çıkar en güzel balıklar ve eylül’ün gelmesine en çok sevinenler de deniz ürünü sevenlerdir. Shangri-La Bosphorus, Istanbul, klasik Pazar brunchlarına yeni ve lüks bir soluk getiriyor ve deniz ürünü fanatikleri için mevsimin hasattan masaya en taze ürünlerini barındıran brunch menüsünü ıstakozla süslüyor. 14 Eylül 2014’den itibaren her Pazar “yiyebildiğiniz kadar ıstakoz” keyfi, limitsiz yerli içeceklerle birlikte IST TOO’da…

Her Pazar 12.00 – 15.00 saatleri arasında sınırsız ıstakoz ve yerli içeceklerle süslenen bu olağanüstü brunch deneyimi, kişi başı KDV dahil 149 TL. 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz / 7 - 12 yaş arasındakilere ise %50 indirimli. Üstelik brunch’ınızı rahat yapabilmeniz için miniklerimize özel, eğlenceli sürprizlerle dolu bir alan ayırdık. Hem eğlenip hem de yine onlara özel hazırlanan menünün keyfini çıkaracaklar.

IST TOO, Shangri-La Bosphorus, Istanbul, bünyesinde Mayıs 2013’de açıldı. Dünyanın en iyi tasarımcılarından Andrew Fu tarafından dizayn edilen restoran, Türk ve dünya mutfağının en sevilen tatları à la carte olarak özgün yorum ve sunumlarla haftanın yedi günü İstanbulluların hizmetinde… Eşsiz bir Boğaz manzarasına sahip IST TOO Restaurant her gün 06.00’dan 23.00’e hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT