Develi, Sizleri Pazar Kahvaltısına Davet Ediyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Develi, Sizleri Pazar Kahvaltısına Davet Ediyor!

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet, ustalık, profesyonellik ve titizliğinden 1912 yılından bu yana ödün vermeyen Develi, sağlıklı bir yaşam için günün en önemli öğünü olarak kabul edilen kahvaltıyı, bir pazar keyfine dönüştürüyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ekim 13, 2011

13.10.2011

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet, ustalık, profesyonellik ve titizliğinden 1912 yılından bu yana ödün vermeyen Develi, sağlıklı bir yaşam için günün en önemli öğünü olarak kabul edilen kahvaltıyı, bir Pazar keyfine dönüştürüyor. Her Pazar 09.00–14.00 saatleri arasındaki ikram edilecek olan kahvaltı menüsünde 140 çeşit lezzet Develi kalitesiyle misafirlere sunuluyor.

Develi’de, Pazar günleri sunulan kahvaltı keyfinde %100 doğal yöresel zengin peynir çeşitleri, şarküteri, meyve ve içeceklerin yanı sıra, formuna özen gösteren ama kahvaltı keyfinden vazgeçmek istemeyen müşterilerine özel olarak hazırlanmış light menü seçeneği de sunuluyor. Antep böreği, ciğer dürüm, katmer ve gözleme gibi yöresel lezzetler de muhteşem Develi kahvaltısına eşlik ediyor.

Kahvaltı lezzetini çocuklarıyla tatmak isteyen ailelerin rahat edebilmesi için Develi Florya’da, açık ve kapalı çocuk odaları yer alıyor. 4 kişilik özel eğitimli bir ekibin görev aldığı alanlarda, her yaş grubundan çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesine imkan sağlanıyor. Playstation, oyun havuzu, özel tasarımlı tuvaletler, yemek masaları ve bebekler için mama sandalyelerinin yer aldığı çocuk odasında, dileyen ailelerin çocukları yemeklerini görevliler eşliğinde oyun alanında yiyebiliyor. Develi Florya Pazar gününe sağlıklı ve lezzet dolu bir kahvaltıyla başlayıp, yakınlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenleri, 140 çeşit lezzeti barındıran kahvaltı sofralarına bekliyor.

Şehrin merkezinde lezzet ve şıklığı bir arada yaşamak isteyenler için 2002 yılından bu yana hizmet veren Develi Etiler de, zengin serpme kahvaltı ikramıyla sizleri Pazar kahvaltısına davet ediyor.

Develi Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

kahvaltı kişi başı 40 TL...büfe zengin, ortam elit...verdiğiniz paraya değecek....yalnız çok kalabalık...bi de çok özel bir şekilde hazırlanmış fazla kahvaltılık çeşidi yok, %90'ı market ürünü...marketten alıp evinizde de sunacağınız türden...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT