Diba Bar’da Mutlu Saatler

Diba Bar’da Mutlu Saatler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Diba Bar’da Mutlu Saatler

Diba Bar günbatımı kokteylleriyle İstanbul’da teras keyfi yaşamak isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 11, 2014

Tatil bitti, hepimiz şehre döndük ancak hava hala yazdan kalma. Güneşin ısıtan yüzü hala terasları keyifli kılıyor. Diba Bar günbatımı kokteylleriyle İstanbul’da teras keyfi yaşamak isteyenleri bekliyor. Üstelik her gün 17.30 – 19.30 arası Happy Hour ile tüm kokteyller %50 indirimle...

The Grand Tarabya’nın ikinci katında bulunan Diba Bar adeta denizin içindeki terası ve hiçbir yerde denemediğiniz çok özel kokteylleriyle iş çıkışlarınızı renklendirmeye hazır. Yazı geride bıraktığımız şu günlerde, Boğaz’ın tüm esintisini doyasıya içinizde hissedebileceğiniz Diba Bar’ın bu sezon İstanbullular’a bir de çok özel sürprizi var. Eylül akşamlarını sıcak ve rahat bir ortamda yaşacağınız Diba Bar, sezona çok iddialı kokteyllerle ve birbirinden farklı sunumlarla hazırlanmış.

Boğaza Karşı Nostaljik Kokteyller

Diba Bar’ın kokteylleri The Grand Tarabya’nın sahip olduğu görkemli geçmişten izler taşıyor. Tarabya Nostalji isimli kokteyl zinfandal rose, taze çilek, taze nane ve taze misket limon suyu ile hazırlanıyor.Yeşilçam kokteyli ise vanilyalı votka, taze kivi, limon suyu ve biberiye ile hazırlanıyor. Dilerseniz tercihiniz ev yapımı naneli taze limonata, mangolu ya da naneli buzlu çay olabilir. Diba Bar’da çok özel sunumlar da sizleri bekliyor. Martini çeşitleri masaya farklı bir set-up ile getiriliyor ve masada hazırlanarak misafirlere servis ediliyor. Raspberry Martini, Raspberry Vodka, Lemon Juice, Fresh Raspberry ve Simple Syrup; taze çilek, ahududu ve nane ile ikram ediliyor. Espresso Martini ise Orient Express Martini, Vodka, Kahlua, Vanilla, Espresso ve Hazelnut Syrup içeriyor. Peach Lemonade martini ise, içindeki gin, Peach Pure ve ev yapımı limonatanın damağınızda bıraktığı tatla aklınızdan silinmeyecek.

Yine Kokteyl Küpü ile eğlenceli dakikalar sizi bekliyor. Masaya gelen küplerden kokteylin alkolünü, aromasını, bardağını, süslerini ve nasıl hazırlanacağını seçip kendi kokteylinizi yapabiliyorsunuz. İsterseniz “suprise me” seçeneğiyle deneyimli barmenlerin sürprizleriyle buluşmanızı renklendirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT