Dilek Pastaneleri’nde Aile Boyu Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Dilek Pastaneleri’nde Aile Boyu Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dilek Pastaneleri’nde Aile Boyu Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Mis gibi kurabiye ve keklerin taze ve sıcacık haliyle Dilek Pastaneleri fırınlarından çıkarak servis edilmesi de kahvaltı keyfini ikiye katlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 8, 2017

Güneş içimizi ısıtmaya başladı. Hafta içi ya da hafta sonları nerede kahvaltı yapsak diyenlere bir önerimiz var. Dilek Pastaneleri, aile boyu 120 farklı lezzet çeşidiyle zengin açık büfe kahvaltı menüsü sunuyor.

Zengin açık büfe kahvaltı keyfi
Dilek’in açık büfe kahvaltı seçeneğinde 120’ye yakın lezzet misafirleri bekliyor. Açık büfede bal, kaymak, tereyağı, poğaçalar, açmalar, kruvasanlar, kekler, onlarca tatlı çeşidi ve pastaların yanı sıra soğuk mezeler, içecekler geniş bir yelpaze de yer alıyor.

Yine Kars gravyeri, Erzurum çeçil peyniri, Ezine peyniri, İzmir tulumu, eski kaşar, reçel çeşitleri, domates, salatalık, biber, maydanoz, ceviz, kuru kayısı ve üzüm bu seçenekteki doyumsuz lezzetler. İştah açıcı ekstralar da var. Kavurma, çikolata tutkunları için çikolata kreması, isteğe bağlı olarak sahanda farklı yumurtalar. Tereyağlı ve sucuklu, menemen ve omlet çeşitleri.

Mis gibi kurabiye ve keklerin taze ve sıcacık haliyle Dilek Pastaneleri fırınlarından çıkarak servis edilmesi de kahvaltı keyfini ikiye katlıyor. Kahvaltıda çorba isterim diyenler için şefin spesiyal çorbası bile var.

Açık büfe tercih etmeyenler için ise Dilek’te bal, kaymak, tereyağı, söğüş, kuru meyve, peynir-zeytin çeşitleri, salam, sosis, omlet, kekler, açmalar, kavurmalı yumurta, börek çeşitlerinden oluşan yine oldukça zengin bir seçenek mevcut . Bu menü yanında ekonomik olması için çaylar potla servis yapılmakta.

Müşterilerine konforlu ve keyifli bir ortam sunan Dilek Pastaneleri’nin kahvaltı menüsündeki lezzetler Türkiye’nin dört bir yanından özenle seçiliyor.

Dilek Pastaneleri, sevdikleriyle harika bir kahvaltının keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Her şey bir Dilek’le, gün ise kahvaltıyla başlar.

www.dilek.com.tr
twitter.com/dilekpastane
facebook.com/dilekpastanecaferestaurant

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT