Dirty Hands Bu Yaz FLY - Inn Beach’de!

Dirty Hands Bu Yaz FLY - Inn Beach’de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dirty Hands Bu Yaz FLY - Inn Beach’de!

Farklı kültürlerin en özgün sokak lezzetlerine yepyeni yorumlar getiren ve eğlenceli konseptiyle fark yaratan Dirty Hands, bu yaz rotasını Çeşme Fly – Inn Beach’e çeviriyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 10, 2017

Any İstanbul’un yaratıcılarının elinden çıkan Dirty Hands, sokak lezzetlerinden ilham alarak yarattığı konseptiyle 2017 yazını Çeşme Fly – Inn Beach’te karşılıyor.

Dünya çapında öne çıkan sokak lezzetlerine özgün yorumlar getiren, farklı reçeteleri, sunumları ile yeme – içme alanına yeni bir soluk getiren Dirty Hands sadece tatlarıyla değil, eğlenceli geceleri ile de ilgi görüyor. Mimari konseptiyle de öne çıkan Dirty Hands İstanbul’un en çok konuşulan adreslerinin başında gelirken şimdi de bu lezzetli ruhunu yeni bir rotaya taşıyor ve konseptiyle daha çok insana dokunuyor.

Dirty Hands Ege’nin Ruhuna Uygun Kabuğuyla Bu Yaz Sahile İniyor!
Türkiye’de “beach club” anlayışının öncüsü olan, ağırladığı misafirlerinin hafızasında unutulmaz anlara imza atan Fly – Inn Beach’te 2017 yazını karşılayan Dirty Hands, Çeşme’nin, mevsimin ve Fly – Inn Beach’in ruhuna uygun yepyeni bir konsept yarattı. Gri ve toprak renklerinin ağırlıkta olduğu mimariyi ahşap dokular, Ege’nin doğasıyla bütünleşen yeşil tonları tamamlıyor. Açık mutfak anlayışını Fly – Inn Beach’te de sürdüren Dirty Hands, yemek alanının hemen yanında özel olarak tasarlanan, aydınlatmalı ve Akatlar’daki mimari konsepti yansıtan detaylara sahip barıyla da öne çıkıyor.

Beach Formatında Dirty Hands Ruhunda Yepyeni Lezzetler…
Türkiye’nin en popüler sokak lezzetlerini, dünyanın önde gelen tatlarıyla buluşturan Dirty Hands, bu iddiasını Meksika mutfağının ünlüleri bao, taco, nachos’un kokoreçli yorumlarıyla sergiliyor. Midye dolma, Kanat, sosisli, Falafel ve Muhlama ise menünün en favori lezzetlerinden biri olarak öne çıkıyor. Fly – Inn Beach’teki yeni konsepti için menüsünün vazgeçilmezlerine Karides Taco, Nohutlu Köfte Salatası ve Keçi Lor Salatası gibi tatları da ekleyen Dirty Hands’in bu lezzet ruhunu yaratan gizli kahramanlar ise gastronomi dünyasının yeni nesil yetenekli şefleri Cihan Kıpçak ve Üryan Doğmuş… Fly – Inn Beach’te yemeğin yanı sıra özel reçetelerle hazırlanmış Dirty Talk, Gaye, Buffalo Mary gibi kokteylleriyle de yer alan Dirty Hands özel tasarım, konsept barında da iddialı happy hourların müjdecisi!

Şehirlerin ruhunu ve kültürünü, sadece sokak lezzetleriyle değil, sunduğu özel kokteylleri, farklı şarap ve bira alternatifleriyle de yaşatan yeme – içme dünyasının özgün adresi Dirty Hands, fark yaratan konseptleri, özgün tatları ve her ayrıntısında gerçek eğlenceyi yaşamak isteyenleri bu yaz Fly – Inn Beach’te bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT