Divan Lokanta Yeni Menüsüne Geleneksel Türk Lezzetlerini Ekledi

Divan Lokanta Yeni Menüsüne Geleneksel Türk Lezzetlerini Ekledi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Lokanta Yeni Menüsüne Geleneksel Türk Lezzetlerini Ekledi

Sıra dışı ve benzersiz lezzetler menünün diğer vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 11, 2016

Divan İstanbul içerisinde yer alan Divan Lokanta menüsüne Türk mutfağının vazgeçilmez geleneksel lezzetlerini ekledi. Divan İstanbul Executive Şefi Özay Akar yönetimindeki Divan Lokanta’nın menüsünde, hünkar beğendi, Arnavut ciğeri, gavurdağ salatası, piruhi mantısı başta olmak üzere, Türk mutfağının geleneksel lezzetleri lezzet severlerin beğenisine sunuluyor.

Divan İstanbul’un zarif ve şık restoranı Divan Lokanta’nın menüsü yenilendi. Türk mutfağının gelenekselleşmiş seçkin ve unutulmaz lezzetlerinden oluşturulan menü, modern bir sunumla lezzet severlerin beğenisine sunuluyor. Menüde; hünkar beğendi, piruhi mantısı, Arnavut ciğeri, gavurdağ salatası, portakal peltesi gibi Türk mutfağının geleneksel ve benzersiz lezzetler yer alıyor.

Tercih edenlere Akdeniz mutfağının seçkin ve gurme lezzetleri de menüde yer alıyor
Akdeniz mutfağının seçkin ve gurme lezzetleri de menüde, modern sunumlarla lezzet düşkünleri ile buluşmaya devam ediyor. Sıra dışı ve benzersiz lezzetler menünün diğer vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor.

250 farklı çeşit Divan Lokanta özel kavında
Kahverengi ve bej tonlarının hâkim olduğu Divan Lokanta; iç içe geçmiş üç bölümüyle loca konforu sağlayarak iş toplantıları ve özel organizasyonlar için son derece elverişli bir ortam sunuyor. Lokanta’nın ana bölümünde yer alan 2.200 şişelik özel kavda; en kaliteli Türk şaraplarının yanı sıra Arjantin, Fransa, İspanya, Portekiz, Yeni Zelanda, Avustralya, Güney Afrika, Amerika, Almanya ve İtalyan şarapları da dahil 250 farklı çeşit bulunuyor.

Her üç bölümde; Amerikalı cam üfleme sanatçısı Robert Du Grenier’nin zarafeti estetikle harmanlayarak oluşturduğu kehribar ve kırmızı renkteki “Tavan Heykelleri”, tavandaki spotların ışıklarıyla aydınlanıp kendi renklerini mekâna yansıtarak masalsı bir atmosfer yaratıyor. Divan Lokanta, simgesi haline gelen kaftanlı tabakları ve Tavan Heykelleri ile benzersiz ve büyülü bir mekâna dönüşüyor.

Divan Lokanta; Cumartesi akşam yemeği servisine kadar ve Pazar tüm gün kapalı, diğer günlerde ise 12.00 – 15.00 ve 18.30 – 22.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Divan İstanbul: 0212 315 55 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT