Divan Otellerinden Efsane Aşklara

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Otellerinden Efsane Aşklara

Divan Otelleri; Sevgililer Günü’nü bu yıl farklı kutlamak isteyen âşıklara efsane fırsatlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2012

25.01.2012

Divan Otelleri; Sevgililer Günü’nü bu yıl farklı kutlamak isteyen âşıklara efsane fırsatlar sunuyor. Divan Otellerinin sunduğu birbirinden farklı seçeneklerle, aşkınızı bir efsaneye dönüştürün.

Yenilenen efsane otel Divan İstanbul’da, “Efsane Aşklar” paketinde özel odada 2 kişi bir gece konaklama ücreti 200 Euro + KDV olarak belirlendi. “Efsane Aşklar” konaklama paketine dâhil olan ayrıcalıklar ise; Divan Pub’ta veya oda servisiyle sevgililere özel kahvaltı. Deluxe odalarda konaklama şansı, Divan şefleri tarafından hazırlanan kalp şeklinde pastayla “Hoş geldiniz” ikramı ile odada şarap ve meyve ikramı.

Otelin, Osmanlı Saray Mutfağı yemeklerinin sunulduğu Lokanta’da iki kişilik özel menü, limitsiz yerli içki dâhil 190 Euro + KDV. Türk ve dünya mutfaklarından farklı tatların sunulduğu Divan Pub’ta iki kişilik özel menü, limitsiz yerli içki dâhil 120 Euro + KDV. Uzakdoğu mutfağının egzotik tatlarının sunulduğu Maromi’de ise iki kişilik özel menü, limitsiz yerli içki dâhil 140 Euro + KDV.

Şehrin kalbinde bulunan Divan İstanbul City’de; Sevgililer Günü özel konaklama paketinde çift kişilik deluxe oda ve kahvaltı fiyatı 125 Euro + KDV olarak belirlendi. Konaklama paketine dâhil olan hizmetler arasında; odaya şarap ve çikolata kaplı çilek servisi, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan yemek menüsünde %25 indirim ve müsaitlik doğrultusunda bir üst kategorideki odada konaklama imkânı bulunuyor.

Anadolu Yakası’nın gözde oteli Divan İstanbul Asia’da Sevgililer Günü için iki farklı program seçeneği sunuluyor. Konaklamalı akşam yemeği paketinde; deniz manzaralı çift kişilik odalarda konaklama ve Sevgililer Günü yemeği 229 Euro olarak belirlendi. Bu pakete açık büfe kahvaltı ve KDV dâhildir. Adalar ve Marmara Denizi’nin nefis manzarasına hakim Roof Restaurant & Bar’da o güne özel hazırlanmış menü servis ediliyor. Gece, Güliz ve Serkan’ın aşk şarkıları repertuarıyla renkleniyor. Ayrıca konaklama yapan misafirlere uzman terapistlerden masajlarda %25 indirim fırsatının yanı sıra açık – kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, yağmur odası, jakuzi ve buhar odasının ücretsiz kullanma imkanı sunuyor. Konaklama yapmayı tercih etmeyen misafirler için ise, Roof Restaurant & Bar’daki programın ücreti kişi başı KDV dahil, 150 TL olarak belirlendi.

16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen ve restore edilerek 19 odalı bir butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan’da; Sevgililer Günü’ne özel konaklama ücretleri standart odada kişi başı 275 TL, Grand odada kişi başı 325 TL ve Colonial Suite’de kişi başı 390 TL olarak belirlendi. 11 – 12 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek programın fiyatlarına, Çengelhan’daki açık büfe kahvaltı ve KDV dâhil. Ayrıca bu özel gün için odalara şarap ikramı bulunuyor. Çengelhan’daki Sevgililer Günü yemeği menüsü ise kişi başı 100 TL olarak belirlendi. Canlı müzik ve dans performanslarının da yer alacağı gecenin menüsünde; mini fincanlarda taze rezene çorbası, iç bakla ve karides ile doldurulmuş enginar çanağı, pazılı ve ricotta peynirli ravyoli, orman meyveli sorbe, kuru domatesli patates püresi ve kalp sebzelerle servis edilen dana file ile kahveli creme brulee sunuluyor. Business otel konseptini Çorlu’ya taşıyan Divan Çorlu’da; Sevgililer Günü özel menüsü ve konaklama ücreti kişi başı 105 Euro olarak belirlendi.

Divan İstanbul: 0212 315 55 00
Divan İstanbul City: 0212 337 49 00
Divan İstanbul Asia: 0216 625 00 00
Divan Çukurhan: 0312 306 64 00
Divan Çorlu: 0282 684 12 00

www.divan.com.tr




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT