Divan Pastanelerinde Paskalya Coşkusu

Divan Pastanelerinde Paskalya Coşkusu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Pastanelerinde Paskalya Coşkusu

Divan Pastanelerinin lezzetli ve eğlenceli Paskalya ürünleri hem büyük hem de küçük misafirlerin gönüllerini fethediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 17, 2014

Divan Pastaneleri bu bahar, çikolatadan tavşanlar ve Paskalya yumurtaları ile sevimli civciv ve papatya süslemeleriyle renkleniyor. Pembe, beyaz ve sarının en güzel tonlarının kullanıldığı vitrinler, misafirlere Paskalya coşkusunu yaşatıyor.

Bahar mevsiminin heyecanla beklenen bayramı Paskalya için Divan Pastaneleri birbirinden lezzetli ve özel ürünler hazırladı. Rengarenk paskalya yumurtaları, çikolatadan yapılmış tavşanlar ile sevimli civcivlerden ve bahar papatyalarından oluşan minik süslemeler, sizlere Paskalya ruhunu doyasıya yaşatıyor. Divan şefleri tarafından özel olarak hazırlanan Paskalya tatları, farklı sunumları ve neşeli tasarımlarla hazırlanmış özel kutularıyla damaklara olduğu kadar gözlere de hitap ediyor.

Divan Pastanelerinin lezzetli ve eğlenceli Paskalya ürünleri hem büyük hem de küçük misafirlerin gönüllerini fethediyor.

www.divanpastaneleri.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT