Divan Pub ve Brasserie’lerinde Hamsi Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Pub ve Brasserie’lerinde Hamsi Şöleni

Divan Pub ve Brasserie’leri Ocak ayı boyunca, şöhreti Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesine konu olan Marmara Denizi ve Karadeniz’in en lezzetli balıklarından hamsi ile misafirlerine sezonunda balık ziyafeti sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 3, 2011

03.01.2011

Divan Pub ve Brasserie’leri Ocak ayı boyunca, şöhreti Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesine konu olan Marmara Denizi ve Karadeniz’in en lezzetli balıklarından hamsi ile misafirlerine sezonunda balık ziyafeti sunuyor. Hamsi, Divan Pub ve Brasserie’lerinde ızgara şiş ve tava alternatifleri ile misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Misafirlerini kaliteli hizmet anlayışı ile ağırlayan Divan Pub ve Brasserie’leri, 3 Ocak- 30 Ocak tarihleri arasında hamsi ile lezzet şölenine imza atıyor. Marmara denizi ve Karadeniz’in en lezzetli ve bilinen tatlarından Hamsi, Divan şefleri tarafından tüm damak zevklerine hitap edecek şekilde hazırlanıp, zengin çeşitleri ve sunumu ile misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Divan Pub ve Brasserie’lerinin mutfaklarında hazırlanan Hamsi Menüsü’nde ızgara şiş ve tava alternatifleri ile sunulan yemekler tereyağında sotelenmiş patates, roka, kırmızı soğan ve limon ile zenginleştirilerek misafirleri bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Divan’a özel olarak hazırlanarak lezzetine lezzet katılan Hamsi yemekleri, Ocak ayı boyunca 24 TL’ye Divan Pub ve Brasserie’lerinde balık meraklılarını bekliyor.

Divan Pub Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT