08.03.2012
Divan Restoranları baharı, enginar yemeklerinin nefis lezzetleriyle karşılamaya hazırlanıyor. Geleneksel ve modern enginar yemekleri Nisan Ayı boyunca, Bebek, Kalamış, Erenköy ve Ataşehir Pub ve Braserie’lerde misafirlerin beğenisine sunuluyor.
Divan Restoranlarında Nisan Ayı boyunca “Enginar Günleri” düzenleniyor. Lezzeti dillere destan olan enginar, yenilikçi lezzetlerle bir araya geliyor.
“Enginar Günleri” menüsünün başlangıçlar bölümünde; Fırınlanmış Enginar Çorbası, Zeytinyağlı Enginar, Dana Carpaccio Marina Enginar, Zeytinyağlı Enginar Dolması, Körpe Roka ile Hazırlanmış Izgara Enginar Salatası yer alıyor. Ana Yemekler bölümünde ise; Adaçayı Sosu ve Enginar Çıtırları Eşliğinde Ravyoli, Taze Domates Soslu ve Enginarlı Penne, Enginar Türlüsü ile Izgara Levrek, Enginar Göbeğinde Kuzu İncik, Ekşili Enginarlı Piliçli Güveç sunuluyor.
Nisan ayı boyunca Divan Restoranlarına uğrayanlar lezzetli ve sağlıklı enginar yemekleriyle baharın tazeliğini ve keyfini çıkartıyor.
www.divan.com.tr
Kalamış
Açılış Kapanış Saatleri: 08:00 - 24:00
Amiral Fahri Korutürk Yat Limanı Kalamış İstanbul
T: 0216 414 57 03 F: 0216 414 57 05
marina_brasserie@divan.com.tr
Bebek
Açılış Kapanış Saatleri: 08:00 - 23:30
Cevdet Paşa Caddesi No: 28/A Bebek İstanbul
T: 0212 263 29 73 F: 0212 287 51 79
bebekbrasserie@divan.com.tr
Ataşehir
Açılış Kapanış Saatleri: 08:00 - 22:00
Turgut Özal Bulvarı No: 6 MMM Migros içi Ataşehir İstanbul
T: 0216 456 51 10 F: 0216 456 51 37
atasehir_pub@divan.com.tr
Erenköy
Açılış Kapanış Saatleri: 07:30 - 24:00
Bağdat Caddesi Kantarcı Durağı No:333 Erenköy İstanbul
T: 0216 386 52 36 F: 0216 385 80 88
erenkoy_pub@divan.com.tr