Divan’da, İtalyan Lezzetleriyle Buon Appetito

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan’da, İtalyan Lezzetleriyle Buon Appetito

Divan Restoranları; benzersiz tatları ve zarif sunumlarıyla hem damaklara hem de gözlere hitap eden İtalyan yemekleriyle “Buon Appetito” diyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 23, 2012

Divan Restoranları sonbaharın kasvetini, İtalyan Mutfağı’nın sağlıklı ve nefis tatlarıyla renklendiriyor. Divan Grubu Executive Şefi Giancarlo Gottardo ve Pasta Şefi Lucio Colombo’nun hünerli elleriyle hazırlanan spesiyallerle “İtalyan Günleri”, bir lezzet şölenine dönüşüyor. Kasım ayı’ndan itibaren Divan Ankara’da başlayan etkinlik, Divan Brasserie Bebek ve Divan Brasserie Kalamış’ın ardından Divan İstanbul Asia’da da devam ediyor.

Ankara’nın kalbinde yer alan ve başkentlilerin uğrak yeri olan Divan Ankara; denizin yanı başında kaptan köşkü manzarasıyla Divan Brasserie Bebek; İstanbul’un karmaşasından uzakta, Kalamış Marina’nın en güzel yerinde konumlanan Divan Brasserie Kalamış ve Adalar ile Marmara Denizi’nin nefis manzarasına hakim konumuyla Divan İstanbul Asia, İtalyan Günleri’nin benzersiz lezzetlerine ev sahipliği yapıyor.

Bu etkinliğe özel olarak hazırlanan menünün başlangıçlar ve salatalar bölümünde; çeri domates, siyah zeytin ve balzamik sos ile sunulan Buffalo Mozarella; rokfor peyniri, yeşil elma, körpe roka ve hafif kavrulmuş pikan ceviziyle tatlandırılan Fırınlanmış Pancar ile limonla marine edilmiş somon gibi rafine lezzetler yer alıyor. İtalyan Mutfağı’nın simgesi olan makarnalar ve risottolar bölümünde ise; füme ördek yahnisi ve sebze ratatouille ile servis edilen Pappardelle; porçini yahnili Siyah Trüflü Risotto ile deniz mahsüllü “Bavette” Makarna gibi yemekler sunuluyor.

Ana yemekler bölümünde Fırınlanmış Baharatlı Kılıçbalığı; sarımsaklı ıspanak, güveçte mantar ve Gorgonzola sosu eşliğinde Fırınlanmış Bonfile ile Beş Baharatlı Tavuk gibi sıradışı lezzetler sunulurken; Bademli Turta, Kestaneli “Monte Bianco”, Venedik Tiramisu ve portakal salatalı Panna Cotta da tatlıseverlerin kalplerini çalıyor.

Divan Restoranları; benzersiz tatları ve zarif sunumlarıyla hem damaklara hem de gözlere hitap eden İtalyan yemekleriyle “Buon Appetito” diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT