Divan’ın Özel Yılbaşı Sepetleri

Divan’ın Özel Yılbaşı Sepetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan’ın Özel Yılbaşı Sepetleri

Divan Pastanelerinin koleksiyonundaki her biri kendi hikayesine sahip büyüleyici yılbaşı setleri ve sepetleriyle sevdiklerinize hayatın renklerini hediye edin.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2015

Divan’ın Özel Yılbaşı Sepetleri Hediye Arayışına Son Veriyor!

Divan 2016 yılına özel tasarladığı yılbaşı sepetleriyle yine baş döndürecek… Hayatın içindeki renkleri sevinçle kucaklayan koleksiyonlar hem konsept, hem de farklı fiyat alternatifleriyle yılbaşına özel hediye arayışında olanlara zengin bir seçenek sunuyor. Koleksiyonu oluşturan hediyelik sepetler ilhamını kimi zaman bir insandan, bir şarkıdan; kimi zaman bir resimden hatta bir filmden aldı. Her sepet, hayatın içinden yüreklerimize ulaşan güzel duyguların bir yansıması adeta… Divan Pastaneleri’nin yılbaşı hediye seçenekleri arasında her biri kendi hikâyesini yansıtan sekiz yılbaşı sepeti, bu yıl ilk defa özel olarak üç farklı boyda tasarlanan kutu formundaki Niagara Koleksiyonu, yılbaşı karakterlerinden ve simgelerinden esinlenerek hazırlanan çikolatalar, kestaneli buche pasta ve stollen yılbaşı ekmeği de yerini alacak…

Her sepet başka bir dünya…
Divan Pastanelerinin özel anlar için tasarladığı koleksiyonlarda; gümüş tepsi, altın varaklı çanak ve deri yılbaşı sepetlerini özel çikolatalar, lokumlar, gümüş kaplama supla, tepsi, şarap kovası, kadehler, karaf takımları ve özel tasarım kahve fincanları yer alıyor. Aralarında mini seçenekleri de bulunan yılbaşı sepetlerinin isimleri ise şöyle; “Starlight, Venice, Charlotte, Carmen, Blue Lagoon, Honey Gold, Woodland ve Popcorn.”

Özel hisset, Özel hissettir!
Mutluluğu paylaşacağınız anlar için tasarlanan Niagara Koleksiyonu ise large, medium ve small alternatifleri ile öne çıkıyor. Özel Divan kutularında bulunan madlen, pralin, lokum, çocukların ilgisini çekecek Noel Baba çikolatası, karaf takımı, defter seti, kahve fincanları şık koleksiyonu tamamlayan hediyelerden sadece bir kaçı. Daha sade hediye seçeneği peşinde olanlar için de “Richmond”, “Regent” ve “Jade” iyi birer alternatif.

Yeni yıla özel çikolatalar, lezzetler…
Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerek görselliği, gerekse de lezzetiyle yılbaşı gecelerine renk katan kurabiye ev, Noel Baba, çam ağacı, kardan adam, cd ve lolipop formundaki çikolatalar; kestaneli buche pasta ve stollen yılbaşı ekmeği de Divan Pastanelerinde yerini alacak…

Divan Pastanelerinin koleksiyonundaki her biri kendi hikayesine sahip büyüleyici yılbaşı setleri ve sepetleriyle sevdiklerinize hayatın renklerini hediye edin.

www.divanpastaneleri.com.tr

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT