Domatesin En Leziz Hali Birbirinden Farklı Sunumlarla Polat Bosphorus Hotel’de

Domatesin En Leziz Hali Birbirinden Farklı Sunumlarla Polat Bosphorus Hotel’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domatesin En Leziz Hali Birbirinden Farklı Sunumlarla Polat Bosphorus Hotel’de

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in eşsiz boğaz manzaralı restoranı 212 Restaurant Temmuz ayına özel başlangıçtan tatlıya domates ile eşleşen lezzetlerin sunulduğu leziz bir menü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 5, 2017

Sağlıklı beslenmenin temel şartı meyve ve sebzeleri mevsiminde tüketmekten geçiyor. Bu felsefe ile hareket eden Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in eşsiz boğaz manzaralı restoranı 212 Restaurant Temmuz ayına özel başlangıçtan tatlıya domates ile eşleşen lezzetlerin sunulduğu leziz bir menü hazırladı.

Domates sürekli kullanımını nedeniyle her ne kadar göz ardı edilse de özellikle yaz aylarında kavuştuğu kıpkırmızı rengi ve misa gibi kokusuyla vitamin ve mineraller açısından oldukça zengin. Özellikle lif açısından zengin kabuklarının yanı sıra demir, potasyum, kalsiyum ve fosfor mineralleri açısından da oldukça faydalı olan domates en leziz tadına Temmuz ayında kavuşuyor. Ayrıca güçlü bir antiaging kaynağı olan ve hücre yenilenmesinin devamı sağlayan domates, birbirinden enfes kombinasyon ve sunumlarla 212 Restaurant’ta misafirlerle buluşuyor.

Renaissance Bosphorus Hotel’in ödüllü şefi Arif Madakbaş önderliğinde hazırlanan bu leziz menu Temmuz ayı süresince panoramik İstanbul manzaralı 212 Restaurant’ta servis edilecek. Menünün başlangıcında İtalyan sofraların baş tacı Caprese Salatası ve Çanakkale domatesi ile hazırlanan soğuk domates çorbası sıcak yaz günlerinde misafirleri serinleticek. 2 farklı alternatif ile servis edilecek menünün ana yemekleri ise oldukça iddialı. Fırınlanmış domatesli ve tavuklu gnocchi ya da domates ve capari ile lezzetlendirilen çupra seçenekleri misafirlerin damaklarında enfes tatlar bırakıyor. Gecenin sürprizi ve tatlı sonu ise Asya mutfağında oldukça popüler olan domatesli dondurma.

Temmuz ayında servis edilecek bu leziz menüyü deneyimlemek ve domatesi en taze ve leziz kombinasyonlarla tatmak için siz de şimdiden yerinizi ayırtın.

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel hakkında detaylı bilgi renaissanceistanbulpolatbosphorus.com adresinden alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT