Domino`s, Pizza Keyfini 3`e Katlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino`s, Pizza Keyfini 3`e Katlıyor

Kendisi gibi promosyonu da zengin pizza Bol Malzemos, 12,90 TL’lık fiyatına ilave 3,33TL fark ile dublex hamur, sufle ya da 1 Litre Coca- Cola seçeneklerinden birini pizza tutkunlarına sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2011

14.11.2011

Türkiye’de lezzetin adı Domino’s, yepyeni kampanyası ile farklı tatları pizza sevenlerle buluşturmaya devam ediyor. Kendisi gibi promosyonu da zengin pizza Bol Malzemos, 12,90 TL’lık fiyatına ilave 3,33TL fark ile dublex hamur, sufle ya da 1 Litre Coca- Cola seçeneklerinden birini pizza tutkunlarına sunuyor. Domino’s’dan orta boy Bol Malzemos alanlardan ikisini birden isteriz diyenler 6,66 TL, üçünü birden isteriz diyenler ise sadece 9,99TL farkla hepsine sahip olabiliyor.

Kış aylarında ev toplantıları, dizi ve maç keyifleri Domino’s Pizza ile bir başka yaşanır… Soğuk kış gecelerinde yumuşacık hamuru, enfes kokusu ve her damak tadına uygun pizzaları ile içinizi ısıtan Domino’s Pizza, bol seçenekli fırsatları ile sofranızı şenlendiriyor. Domino’s Pizza’nın promosyonlarında yer alan sıcacık akışkan çikolatalı suflesi ve Türkiye’de ilk ve tek iki incecik hamur arasında nefis cheddar peyniri veya mozzarella seçeneği ile “Dublex” hamuru gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

Damaklarımızı şenlendiren Türkiye’nin en bol malzemeli pizzası “Bol Malzemos”un orta boyunu 1 Kasım –30 Kasım tarihleri arasında 12.90 TL’ye sunan Domino’s, pizzaseverleri farklı kampanya seçenekleri ile de buluşturuyor.

Akıllardan çıkmayan Bol Malzemos’un yanında 3,33 TL farkla, ister hamurunuz Dublex olsun ister sufle ya da 1 TL Coca- Cola’nız pizzanızın yanında gelsin. 6,66 TL’lik farkla her ikisini birarada sunan Domino’s, 9,99 TL’lik farkla ise dublex hamur orta boy Bol Malzemos, Coca-Cola ve sufleden oluşan lezzetleri kapınıza getiriyor.

Domino’s Pizza’nın özel fiyat uygulamaları ve fark yaratan kampanyaları hakkında 444 33 22 ya da www.dominospizza.com.tr’den bilgi alabileceğiniz gibi Domino’s Pizza iPhone applications’ndan da anında siparişinizi verebilirsiniz. Üstelik digital ortamdan verdiğiniz siparişlerin hangi aşamada olduğunu takip edebilme ayrıcalığını yaşatıyor. Pizza sektörünün lideri Domino’s Pizza, pizzanızın fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim edilmesini sağlıyor, gecikme durumunda ise “Anında Bedava” garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor.

www.dominospizza.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT